© Dini Haberler 2020

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, CNN Türk’e konuk oluyor"

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, CNN Türk’te yayınlanan “Baştan Sona” programına konuk oluyor.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, CNN Türk’te yayınlanan “Baştan Sona” programına konuk oluyor.

01.05.2015 cuma günü saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak programda Diyanet İşleri Başkanı Görmez, gündeme ilişkin konuları değerlendirecek.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Akif Beki’nin sunduğu “Baştan Sona” programında gazeteciler Yusuf Ziya Cömert ve Nihal Bengisu Karaca’nın sorularını yanıtlayacak.

Kaynak Diyanet İşleri Başkanlığı [ Okunma Sayısı: 67 ]

İlginizi Çekebilir

SÜLEYMANCILAR’A BÜYÜK OPERASYON ALİHAN KURİŞ DAHİL 32 KİŞİ TUTUKLANDI

Kamuoyunda “Süleymancılar” olarak bilinen yapıya yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Yapının lideri olarak bilinen Alihan Kuriş’in de aralarında bulunduğu 32 şüpheli tutuklanırken, 6 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

İzmir Müftülüğüne Yeni Atama

30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.

30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.

TÜM HABERLER