Eşcinsellerin umudu CHP! 'İftar çadırlarından kurtulacağız, özgürleşeceğiz'
GÜNCELSapkın eşcinsellerin hamisi CHP, en büyük desteği yine sapkın eşcinsellerden aldı. Ramazan çadırlarından rahatsız olduğunu söyleyen bir sapkın eşcinsel, CHP'nin ÖDP'li adayı Alper Taş'ın seçilmesi durumunda Beyoğlu'nun sözde 'özgürleşeceğini' ifade etti.
CHP'ye umut bağlayan eşcinsel sapkınlardan CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ÖDP Genel Başkanı Alper Taş'a destek geldi.
CHP gelirse Beyoğlu özgürleşecekmiş!
Sapkınların hamisi olan CHP'ye verilen destek manidar karşılanırken bir eşcinsel sapkın Ramazan'da kurulan iftar çadırlarından rahatsızlığını dile getirerek Beyoğlu'nun kendince 'özgürleşeceğini' söyledi.
Sapkınlık propagandası yapan bir sosyal medya kullanıcısı eşcinsel "En sonunda Beyoğlu da özgürleşecek ! Ohhh diyeceğimiz günler yakındır. @AhmetMisbah Beyoğlu’na verdiğin zararları Ancak @alper_tas temizler. En çok da Ramazan ayında taksimde verdiğin AKP iftarlarında kurtulmuş oluruz." ifadelerinde bulundu.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT
Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.
Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon
Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı
Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.
BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR
Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.