HDP Allah ın yaratıcılığını inkar eden pankart astı
DİYANET HABER<p>HDP, seçim bürosunun bulunduğu İpek yolu DSİ 1. Sokağa islam karşıtı bir pankart daha astı. Yaratma sadece Allah'a mahsus iken, HDP'nin yaratmayı kadına ait gören düşüncelerini yansıtan 'Yaşamın Yaratıcısı Kadınlar
HDP, seçim bürosunun bulunduğu İpek yolu DSİ 1. Sokağa islam karşıtı bir pankart daha astı. Yaratma sadece Allah'a mahsus iken, HDP'nin yaratmayı kadına ait gören düşüncelerini yansıtan 'Yaşamın Yaratıcısı Kadınlarla Barajı Aşacağız' skandal pankart, görenlere 'bu kadar da olmaz' dedirtti.
İlginizi Çekebilir
SÜLEYMANCILAR’A BÜYÜK OPERASYON ALİHAN KURİŞ DAHİL 32 KİŞİ TUTUKLANDI
Kamuoyunda “Süleymancılar” olarak bilinen yapıya yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Yapının lideri olarak bilinen Alihan Kuriş’in de aralarında bulunduğu 32 şüpheli tutuklanırken, 6 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.
İzmir Müftülüğüne Yeni Atama
30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.
30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.
07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.