Kampüste fuhşa teşvik
GÜNCELMersin Büyükşehir Belediyesi büyük bir rezalete imza attı. Belediye tarafından Mersin Üniversitesi kampüsünde “Güvenli cinsellik” adı altında prezervatif dağıtılarak gençler alenen fuhşa teşvik edildi.
CHP’li belediyelerin skandallarına her gün bir yenisi eklenirken Mersin’den 'bu kadar da olmaz dedirten' görüntüler geldi.
1 Aralık Dünya AIDS Günü münasebetiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi; Mersin Üniversitesi, Dünya Nüfus Fonu, Türkiye Aile Planlaması Vakfı, Sağlık Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte HİV/AİDS’te Tanı ve Doğru Bilgilendirme Çalıştayı düzenledi.
Öğrencileri alenen fuhşa teşvik ettiler!
CHP’li belediye çalıştay kapsamında 'güvenli cinsellik' adı altında Mersin Ünivertitesi kampüsünde 'prezervatif' dağıttı.
Yazılı ve görsel medya aracılığıyla özellikle genç nesil ahlaksızlığa teşvik edilerek fuhuş ve evlilik dışı ilişkiler normalleştirilmeye çalışılırken, CHP’li belediye de üniversite kampüsünde gençlere 'prezervatif' dağıtarak küresel çapta işletilen toplum ahlakını bozma planına çanak tuttu.
Vatandaşlardan büyük tepki!
Öte yandan dağıtımın yapıldığı esnada Mersin Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilatı’ndan olduğu iddia edilen grup skandala tepki gösterdi. Olayın büyümemesi için üniversite güvenlik görevlilerin grubu uzaklaştırdığı ifade edildi.
Gençleri alenen fuhşa ve zina yapmaya teşvik eden CHP’li belediyenin bu skandalı sosyal medyada da büyük tepki çekti. Vatandaşlar, “Mersin Üniversitesi içinde Cumhuriyet Meydanı’nda prezervatif dağıtımından görüntüler Mersinimize yakışmıyor. Üniversitenin ilim irfan yuvası olması gerekirken kampüslerde böylesi görüntüleri görünce insan üzülüyor. Vay ki ne vay. Yazık.” yorumunda bulundu.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT
Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.
Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon
Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı
Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.
BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR
Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.