MBSTS\'ye 110 TL İtirazları Sürüyor
GÜNCELDİYANET HABER- gahnge.org\'da \'ösym,dib mbsts için 110 tl istiyor soyguna dur diyelim\' kampanyası başladı.
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
gahnge.org'da 'ösym,dib mbsts için 110 tl istiyor soyguna dur diyelim' kampanyası başladı.
Ösym tarafından yapılan,diyanet işleri başkanlığı mesleki bilgiler seviye tespit sınavı(mbsts) ücreti için 110 tl talep etmektedir.Bu ücretin adil olmadığını düşünerek gerekli mercilerin bu konuyu hassasiyetle ve önemle incelemesini istiyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.
KAMPANYAYI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.