© Dini Haberler 2020

SERİKTE KADINLARA YÖNELİK İRŞAT PROGRAMLARI

Serik Camilerinde kadınlara yönelik irşat programları devam ediyor. Yapılan 3 aylık programlar çerçevesinde Kur’an Kursu öğreticileri, kadınlarla camilerde buluşarak belirlene konularda sohbet ediyorlar.

Serik Camilerinde kadınlara yönelik irşat programları devam ediyor. Yapılan 3 aylık programlar çerçevesinde Kur’an Kursu öğreticileri, kadınlarla camilerde buluşarak belirlene konularda sohbet ediyorlar.


Serik Camilerinde Kur’an Kursu Öğreticileri tarafındanyapılan irşat programları, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, İl İrşat Kurulunca belirlenen konularda ve katılımcıların ihtiyaç duyduğu konularda sohbetler yapılmaktadır.
İrşat programlarına katılan Kur’an Kursu öğreticileri; bu tür programların katılımcı kadınlar tarafından takdir gördüğünü söylediler.
İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş da konu ile ilgili olarak; Camilerimizin kadın cemaatimize de tahsis edilmesi pek çok bereketleri de beraberinde getirmektedir dedi ve bu programlar vesilesiyle kadınlarımızın bilgilenmesinin yanında tanışması, bilişmesi ve kaynaşması sağlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 120 ]

İlginizi Çekebilir

DHBT başvuruları başladı

ÖSYM, 2026-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvurularının başladığını duyurdu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Cami ve Sosyal Hayat temasıyla idrak edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" bu yıl "Cami ve Sosyal Hayat" temasıyla idrak edilecek.

SÜLEYMANCILAR’A BÜYÜK OPERASYON ALİHAN KURİŞ DAHİL 32 KİŞİ TUTUKLANDI

Kamuoyunda “Süleymancılar” olarak bilinen yapıya yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Yapının lideri olarak bilinen Alihan Kuriş’in de aralarında bulunduğu 32 şüpheli tutuklanırken, 6 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

İzmir Müftülüğüne Yeni Atama

30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.

30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

TÜM HABERLER