© Dini Haberler 2020

İsrail’i Mehmet Görmez korkusu sardı: Kudüs’e yaklaştırmayın!

Siyonist İsrailli gazeteci Nicola Topol, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in adını açıkça vererek, Görmez’in Kudüs’e gelmesinin engellenmesi gerektiğini yazdı.

Musab İslam Kadinan'ın Haberi

İsraillin yüksek tirajlı gazetelerinden olan Yedioth Ahronoth gazetesi yazarlarından Nicola Topol, bugünkü köşe yazısında Türkiye’yi ve eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i hedef göstererek İsrail yönetimine seslendi.

Türkiye’nin Kudüs hassasiyetinden rahatsız olan Siyonist gazeteci, yazısında, Türkiyeli yetkililerin özellikle de eski Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in işgal altındaki Filistin’in başkenti Kudüs’e gelmesinin engellenmesi gerektiğini yazdı.

Nicola Topol, yazısının ilgili bölümünde “İsrail hükümeti, ‘Filistin İçin İsrail'i Boykot Girişimi’ olarak bilinen BDS Hareketi’ne karşı başlattığı savaşı, Türkiye vatandaşlarına karşı da uygulamaya sokmalı ve Türkiye devletinin kimliğini taşıyan herkesin Filistin’in başkentine gelmesini engellemelidir.” dedi.   

Filistine giren Türkiye vatandaşlarının İsrail’e; Boykot, Tecrit ve Yaptırımlar Harekâtı’ndan daha fazla zarar vediğini belirten Siyonist gazeteci Topol, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı özgürleştirmek için bir çok çalışmaya öncülük eden Mehmet Görmez’in özellikle İsrail’e girmesine izin verilmemesi gerektiğini savundu. Topol, “Görmez, İsrail güvenlik güçleri için kırmızı alarmdır” dedi.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

İlginizi Çekebilir

Gazze’de Açlık, Bir Neslin Geleceğini Tehdit Ediyor!

Dünya Gıda Günü’nde Gazze’de 158 bin çocuğun yetersiz beslenmeyle mücadelesi, insani krizin acı yüzünü ortaya koyuyor. Anneler açlıkla, yaşlılar yoklukla, çocuklar hayatta kalmakla sınanıyor. Gazze’de bugün yalnızca sofralar boş kalmıyor; bir neslin geleceği de açlığın gölgesinde kayboluyor.

Gazze’de bir gazeteci daha hayatını kaybetti: Sayı 263’e yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında Kur’an-ı Kerim Radyosu çalışanı Muhammed Abdülaziz en-Neccar hayatını kaybetti.

Azerbaycanda Başartüsü Yasağı

Azerbaycan’da yeni kıyafet düzenlemesinin ardından başörtülü bazı öğrencilerin okullara alınmadığı bildirildi. Kararda “başörtüsü” açıkça yazmasa da uygulamadaki görüntüler 28 Şubat’ı yeniden hatırlattı. İnancı ile eğitimi arasında bırakılan bir çocuğun eğitim hakkı engellenmemeli.

Sudan'ın altın rezervleri ve savaşın asıl sebepleri

Taha Kılınç, Sudan’daki iç savaşın arkasında BAE’nin yönlendirdiği ve altın rezervleri uğruna yürütülen kanlı çıkar mücadelesinin bulunduğunu aktarıyor.

Hamas: Kalıcı ateşkes başladı

Hamas yetkilisi Halil el-Hayye, kalıcı ateşkesin başladığını duyurdu.

Savaş bittiğinde ağlayabileceğiz

Perşembe günü İsrail ile Hamas arasında ateşkes anlaşması imzalanınca Gazze'de kutlamalar başladı. Ancak soykırımın sona ereceği umuduyla sevinç patlaması yaşanırken, birçok kişi bunun gerçekten sona erdiğine şüpheyle yaklaşıyor.

TÜM HABERLER