15 Temmuz - Türkiye Aşkına Konferansı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 Temmuz - Türkiye Aşkına Konferansı
“15 Temmuz “15 Temmuz - Türkiye Aşkına” Konferansı Samsun-Atakum Müftülüğü Başvaizi Dr. Celal EKER, 19.07.2022 Salı günü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri kapsamında Şahin Camii’nde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile velilerine “15 TEMMUZ - TÜRKİYE AŞKINA” adlı konferans verdi. - Türkiye Aşkına” Konferansı

“15 Temmuz - Türkiye Aşkına” Konferansı Samsun-Atakum Müftülüğü Başvaizi Dr. Celal EKER, 19.07.2022 Salı günü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri kapsamında Şahin Camii’nde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile velilerine “15 TEMMUZ - TÜRKİYE AŞKINA” adlı konferans verdi. Dr. Celal EKER, özetle şunları ifade etti: “15 Temmuz 2016’da ülkemiz, korkunç bir ihanet ile karşılaştı. Suret-i haktan görünerek uzun yıllar milletimizin değerlerini istismar eden, dış güçlerle, şer odaklarıyla işbirliği yaparak güç sahibi olduktan sonra; bu gücü kendi menfaatleri için kullanan bir yapının nasıl bir ihanetin içerisinde olduğu ortaya çıktı. Kâfir, zalim, sapkın ve hain olan FETÖ-PDY, yarım asırdır kardeşi kardeşe kırdırmak; gençlerimizi ailesinden koparmak ve yüreklerinden vatan sevgisini, millet olma bilinci ile ümmet olma şuurunu söküp atmak için çaba göstermiştir.

Tarih boyunca birçok ihaneti feraset, cesaret ve fedakârlığıyla aşan milletimiz, Allah’ın yardımıyla bu işgal girişimine de geçit vermedi, elhamdülillah. Yüce dinimiz İslam’ı sahih kaynaklardan öğrenmeli, Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde, sünnet-i seniyyenin örnekliğinde bir hayat yaşamalı ve çocuklarımızın dini bilgiyi, doğru yöntem ve metotlarla, ehil kişilerden almasına özen göstermeliyiz. Yüreklerinden vatan sevgisini, millet olma bilincini ve ümmet olma şuurunu söküp atmak isteyen şer odaklarına fırsat vermemeli ve ülkemizi fitne-fesada sürüklemek isteyenlere karşı tek yürek olmalıyız. 15 Temmuz’da feraset, basiret ve büyük bir kahramanlıkla vatanına, bayrağına, bağımsızlığına ve milli iradesine sahip çıkan bu necip millete selam olsun. Şehit Ömer HALİSDEMİR başta olmak üzere, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor; 15 Temmuz gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.”

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
90 bin camide salâlar yankılandıÖnceki Haber

90 bin camide salâlar yankılandı

İmam Hatip Liselerinin kitlesel başarıları her yıl artıyorSonraki Haber

İmam Hatip Liselerinin kitlesel başarıla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!