Ayyıldıza Gönül Verenler Gönüllendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayyıldıza Gönül Verenler Gönüllendi
Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursu İftar programlarının 13. İftar gününde Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursuna gönül verenler Gönüllendi.

2017 yılında, eğitim-öğretime başlayan Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursu ilk yılını tamamladı. Kur’an Kursu, 2017 Ramazan ayında olduğu gibi 2018 Ramazan ayında da Hafızlarımız ve Hafız adaylarımızla birlikte Ayyıldız’a gönül verenlere iftar yapma fırsatı veriyor. Kur’an Kursunda Ramazan ayı dolayısı ile her gün yaklaşık 150 kişilik yemek pişiyor ve 5 yıldızlı otellerin ikramlarını aratmayacak şekilde misafirlerini iftarda ağırlıyor.

2018 Ramazan ayında 13. İftarı bugün gerçekleşti. Bugüne kadar Buca Müftülüğü daire personeli, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar, Camilerde hizmet veren STK’ların yöneticileri, Kur’an Kurslarında öğretmenlik yapan Kur’an Kursu öğreticileri (eşleriyle beraber), isimlerini sayamadığımız birçok misafir hafızlarımızla birlikte iftar yapma şansını yakaladılar.

Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursunda iftar programları hergün farklı misafirlerin ağırlanması ile devam ediyor.

İftara Dakikalar Kala Misafirlere Sürpriz

13. İftar gününde Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursuna gönül verenler Gönüllendi.  Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursunda eğitim-öğretim gören öğrencilerden hiçbir ücret alınmıyor. Kur’an Kursu genel giderleri ve öğrenci giderleri tamamen Buca Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların desteği ile karşılanmaktadır. Bugün Kur’an Kursumuz ’da İftar ’da ağırladığımız Fahrettin Küçük, Suzan Tirol, Tamer İnan, Enes Esen’e günün hatırası olarak birer plaket verildi. Plaketlerini Buca ilçe Müftüsü Muharrem Gül’ün elinde alan hayırseverler sahneye davet edildiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bu ince jest’ten dolayı teşekkür ettiler.

Daha sonra Öğrencilerimizin okuduğu Kur’an-ı Kerim ve ezanı Muhammedinin arkasından yapılan dua ile iftarlar açıldı. İftar yemeğinin arkasından öğrencimizin yaptığı yemek duası ile iftar son buldu.

 

DAHA FAZLA RESİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlmiyenin Doruklarında Bir Âlim Elmalılı Muhammed Hamdi YazırÖnceki Haber

İlmiyenin Doruklarında Bir Âlim Elmalılı...

Madagaskar Müslümanları da Milli Mücadele İçin Yardım GönderdiSonraki Haber

Madagaskar Müslümanları da Milli Mücadel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!