Başkan Görmez, Mekke hastanesini ziyaret etti…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
522
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Mekke’de sağlık hizmeti veren Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke hastanesini ziyaret etti.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Mekke’de sağlık hizmeti veren Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke hastanesini ziyaret etti.

Mekke hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden onlarla sohbet eden Diyanet İşleri Başkanı Görmez, hastaları tek tek ziyaret ederek, Sağlık Ekip Başkanı Mahmut Türk ve Başhekim Dr. Doğan Akdoğan'dan hastalar hakkında bilgi aldı. Yatarak tedavi gören hastaların Arafat’a intikalleri konusunda bilgi alan Başkan Görmez, yatan hastalardan birinin ağlaması üzerine, “Üzülme, hep birlikte Arafat’a çıkacağız. Orada birlikte dua edeceğiz. Arafat’a çıkıp o manevi atmosferi yaşayacağız” dedi.

Poliklinikleri gezen Başkan Görmez, ardından acil servise inerek ayakta tedavi gören hastaların şikâyetlerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Görmez, hac mevsiminin bütün dünya hacıları için hayırlara vesile olmasını diledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak hac organizasyonunda en önem verdikleri hizmetin hacıların sağlığı olduğuna dikkat çeken Başkan Görmez, “Hacılarımızın ibadetlerini en güzel şekilde yapabilmeleri için sağlıklı olmaları gerekir. Biz hacılarımızı Allah’ın ve ülkemizin birer emaneti olarak görüyoruz. Bu yüzden onların sağlığıyla sıhhatiyle ilgilenmemiz gerekiyor” dedi.

Medine ekibinin de dahil olmasıyla bugün itibarıyla 545 sağlık personelinin hizmet verdiği Mekke hastanesi ziyaretinde Başkan Görmez, sağlık ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Burada her sene sağlık görevlilerimiz hac ibadeti içinde ayrı bir hac yapıyorlar. Bir taraftan kendileri Allah’ın misafiri olarak geliyorlar. Diğer taraftan Allah’ın misafiri olarak gelen hacılarımızla en güzel şekilde ilgileniyorlar. Onları sıhhat içinde Arafat’a taşıyoruz. Arafat’ta bir günlüğüne kurulmuş çadır hastanemiz var. Hacılarımızın ibadetlerini en güzel şekilde yapabilmeleri için her türlü yardımı gösteriyorlar” dedi.

Mekke hastanesinde uzman ve pratisyenlerden oluşan 111 doktorla birlikte 545 sağlık personeli hizmet veriyor. Arafat’ta ise 4 çadır hastane ve 9 gezici ambulans hacılara hizmet verecek.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sözleşmeli İmam-Hatip Alımı Sözlü Sınavı Giriş Belgeleri YayınlandıÖnceki Haber

Sözleşmeli İmam-Hatip Alımı Sözlü Sınavı...

15 kriterle PKK\'lı öğretmen temizliğiSonraki Haber

15 kriterle PKK\'lı öğretmen temizliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!