Diyanet ile İsmailağa Arasında Bir Problem Yoktur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Diyanet İsmailağa Çemberini Daraltıyor Başlıklı Haber Hakkında Kamuoyu Duyurusu

İsmailağa Cemaati Hakkında Nokta Dergisinin 26 Ekim – 1Kasım 2015 Tarihli 24. Sayısında Yer Alan “DİYANET İSMAİLAĞA ÇEMBERİNİ DARALTIYOR” Başlıklı İddialara İlişkin Basın Açıklaması

Nokta Dergisinin 26 Ekim-1 Kasım tarihli 24. sayısı 46-47-48-49. sahifelerinde yayımlanan “Diyanet ‘İsmailağa’ çemberini daraltıyor” başlıklı haber ve bu habere sâir internet yayınlarında yer verilmesi hakkında aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür.

Bir süredir basında yer alan bu tür haberler, “Diyanet Camiası” ve “Camiamız” arasına nifak tohumları ekmek ve kamuoyunda iki camia arasında çatışma ve anlaşmazlık algısı oluşturmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.

İlgili haberde anlatılanların aksine, Diyanet ile Camiamız arasında bir problem yoktur. Hatta Diyanet yetkilileri, her fırsatta Camiamızda yetişip vazife alan Hoca Efendilerden duydukları memnuniyeti dile getirmektedirler. Buna rağmen aksi yönde yapılan bu haberler, tamamen art niyetli ve asılsızdır.

Konuyla ilgili vakfımız tarafından hukukî süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İSMAİL AĞA VAKFI

 

 

KONUYA İLİŞKİN HABER

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Moskova’ya gidiyorÖnceki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Moskova’y...

Kur'an Kursu Öğreticileri, Seçim Sonrası Ek Ders Ücretlerini Alabilecek mi?Sonraki Haber

Kur'an Kursu Öğreticileri, Seçim Sonrası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!