Dünya Gençlik Konseyinden Aile Bağları Semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Gençlik Konseyinden Aile Bağları Semineri
Dünya Gençlik Konseyi İstanbul Sultangazi deki Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde Aile Bağları Semineri yaptı .

Milli Şampiyon Yüzücü çocuklar ile bir araya geldi 

Dünya Gençlik Konseyi İstanbul Sultangazi deki Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde Aile Bağları Semineri yaptı . Seminere Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkan Vekili Mustafa Barış Durak,okul Müdürü İskender Turan, Milli Şampiyon Yüzücü Dilek Gerez, Kaligrafi eğitmeni Fatma Geyik Çiçek ve ses sanatçısı Veysi Akkaya katıldı. Seminerde bir konuşma yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ,aile bağları kuvvetlenmesi için seminerler düzenlediklerini ve her ay düzenli olarak bu seminerler ile gençlere ailenin önemi,saygı ve sevginin başarıya etkilerinin anlatıldığını söyledi . Seminer öncesi bir konuşma yapan Okul müdürü İskender Turan da böylesi seminer ve söyleşilerin çocuklar üzerinde etkilerinin olumlu yönde olduğunu belirtti. 

Çocuklar Milli Şampiyon Yüzücü ile fotoğraf çektirdiler 

Seminer de birer konuşma yapan katılımcılar okulun konferans salonunu dolduran öğrencilere ailenin önemini ve hayatlarındaki başarının yollarını aktardılar . Konuşmacılardan Milli Şampiyon Yüzücü Dilek Gerez ,seminere gelmeden önce iki madalya kazanarak geldiğini ve çocuklara madalyalarını göstererek başarının sırrının çok çalışmak olduğunu dile getirdi.

Kaligrafi Eğitmeni Fatma Geyik Çiçek de ailenin önemine vurgu yaparak mutlu bir gencin ailesinin büyük payı yüzde olduğunu aktardı . Sanatçı Veysi Akkaya'da aile bağlarının kuvvetlenmesi için böylesi etkinliklerin artması gerektiğinin altını çizdi.

Söyleşi sonrası konferans salonunu dolduran öğrencilere sanatçı Veysi Akkaya tarafından birbirinden güzel şarkılar söylenerek müzik ziyafeti yaşatıldı. Ayrıca tüm öğrencilere Dünya Gençlik Konseyi tarafından Kaligrafi eğitmeni Fatma Geyik Çiçek'e yaptırılan çocukların isimlerin yazıldığı hatıra isimlikler hediye edildi .

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Dini Haberler


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
11.03.2022 Tarihli Cuma HutbesiÖnceki Haber

11.03.2022 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet'in Acı tarihiSonraki Haber

Diyanet'in Acı tarihi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!