Etimesgut İlçe Müftüsü Nihat Kök Göreve Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Etimesgut İlçe Müftüsü Nihat Kök Göreve Başladı
Bolu İl Müftü yardımcılığı görevini yürütürken Etimesgut İlçe Müftülüğüne atanan Nihat KÖK görevine başladı.

Bolu İl Müftü yardımcılığı görevini yürütürken Etimesgut İlçe Müftülüğüne atanan Nihat KÖK 14.02.2020 tarihinde görevine başladı.

Ankara Etimesgut İlçe Müftüsü olarak Bolu İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök için, İl Müftülüğü tarafından bir veda programı düzenlendi.

2015 yılında Bolu’da Müftü Yardımcısı olarak göreve başlayan ve dört buçuk yıl görev yaptıktan sonra Ankara Etimesgut İlçe Müftüsü olarak atanan Nihat Kök için geçtiğimiz Pazartesi günü Bolu Öğretmenevi’nde bir veda programı düzenlendi. Programa Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Öğretim Görevlileri, Resmi daire müdürleri, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Emekli Müftüler, Şube Müdürleri, Vaizler, bazı STK temsilcileri, Müftülük daire personeli, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldılar.

GENÇ: “BOLU GERÇEKTEN DEĞERLİ BİR İNSANI KAYBEDİYOR”

İl Müftüsü Orhan Genç programda yaptığı konuşmada, “Nihat Bey beraberce görev yaptığım kıymetli bir arkadaşımızdı. Bolu gerçekten değerli bir insanı kaybediyor. Etimesgut kazanıyor. Nihat Bey 4,5 yıl boyunca idareye yardımcı olmuş, mevzuata hakim, her konuda çözüm önerileri bulan, yetenekli ve kabiliyetli bir arkadaşımızdır. Aramızdan ayrılmasına üzülüyoruz ancak onun adına güzel bir atama olduğu için seviniyoruz. Sayın Kök’e yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisini hiç unutmayacağız. Kendisini her zaman Bolu’ya bekliyoruz.” dedi.

KÖK: “SİZLERİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM”

Müftü Yardımcısı Kök ise yaptığı veda konuşmasında, “Bolu’da çok güzel günler yaşadım. Şehrinizin kıymetini bilin. Bolu yaşantı ve görev bakımından çok güzel bir şehir. Hayatım boyunca unutamayacağım anılarım oldu. Güzel dostluklar edindik. Sizleri çok özleyeceğim. Sizlerden hayır dua bekliyorum. Bundan sonra Ankara’da bir evladınız bir kardeşiniz var. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi.

Program Nihat Kök’e Bolu’ya yaptığı katkılardan dolayı çeşitli plaket ve hediyeler verilmesi ile sona erdi.

FACEBOOK SAYFALARIMIZDAN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ....

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Dini Haberler

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzman Yardımcılığı Sınavı (Yazılı) yer ve tarihleri belli olduÖnceki Haber

Uzman Yardımcılığı Sınavı (Yazılı) yer v...

Müftü Rahmi YİĞİT, Kuşadası Müftülüğüne atandıSonraki Haber

Müftü Rahmi YİĞİT, Kuşadası Müftülüğüne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!