TDV Genel Müdürü Mustafa Tutkun Oldu
0
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı olan Mustafa Tutkun, Diyanet Vakfı Genel Müdürü olarak atandı. Yeni genel müdüre başarılar dileriz.
DiniHaberler.com.tr: Türkiye Diyanet Vakfı (TDV Genel Müdür Yardımcısı olan Mustafa Tutkun, Diyanet Vakfı Genel Müdürü olarak atandı. Diyanet Vakfı'nın yeni başkanı Mustafa Tutkun Hocamıza görevinde başarılar dileriz.
Yeni başkanın başta Diyanet Vakfı olmak üzere, Diyanet camiasını ve ülkemize hayırlı olmasını temenni Allah (c.c.)'tan niyaz ederiz.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eski Genel Müdürü İsmail Palakoğlu da, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri olarak atandı. Uzun yıllar Diyanet Vakfı çok güzel hizmetlerde bulunan İsmail Palakoğlu Hocamıza da yeni görevinde başarılar dileriz.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın