Sosyal Medya ve Mahremiyet ‘Aile Forumunda’ konuşulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Diyanet İşleri Başkanlığı, ailenin güçlenmesine, aile bireylerinin sahip oldukları hak ve sorumluluklar konusunda bilinçlenmesine yönelik eğitim ve rehberlik faaliyetleri çerçevesinde “Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile” başlıklı forum düzenleyecek. Forumun açılış konuşmasını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez yapacak.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:     Diyanet İşleri Başkanlığı, ailenin güçlenmesine, aile bireylerinin sahip oldukları hak ve sorumluluklar konusunda bilinçlenmesine yönelik eğitim ve rehberlik faaliyetleri çerçevesinde “Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile” başlıklı forum düzenleyecek. Forumun açılış konuşmasını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez yapacak. 

81 ilde farkındalık oluşturulacak

Aileyi tahrip eden sosyal sorunların çözümüne yönelik Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Dairesi, ailenin temelini oluşturan muhabbet, merhamet, sevgi, sadakat ve mahremiyet gibi değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu yıl Aile haftasında “Aile Forumu”  düzenleyecek.

Toplumun büyük bir kısmını kuşatan sosyal medyanın yanlış kullanımlarına ve toplumun temel taşı olan ailenin mahremiyetini zedeleyen olumsuz etkilerine dikkat çekecek forumun teması “Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile”  olarak belirlendi. Tema eş zamanlı olarak 81 ilde de çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Sosyal Medya ve Aile

Forum kapsamında, “Sosyal medya ve Kaybolan Mahremiyet, Sosyal Medya ve Hak Bilinci, Ailenin Ahlak Anlayışında Meydana Gelen Sapmalar, Mahremiyet Kaybının Oluşturduğu Kişisel ve Toplumsal Sorunlar, Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medyanın Evlilik Üzerine Etkisi, Aile Çözülmelerinde Sosyal Medyanın Etkisi, Din İşleri Yüksek Kuruluna Gelen Sorular Bağlamında Değişen Mahremiyet Kodları” konuları ele alınacak.

İki gün sürecek 

Forum 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında Ankara’da Kocatepe Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. İki gün sürecek forumda konunun uzmanları ile bir konferans ve 3 oturum yapılacak.

Başkan Görmez de katılacak

Cumartesi günü Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in açılış konuşması ile başlayacak forumun ilk oturumu öğlen 13.30’da yapılacak. İkinci ve üçüncü oturum Pazar günü olacak.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fahri ve Vekillere Kadro Devede KulaktırÖnceki Haber

Fahri ve Vekillere Kadro Devede Kulaktır

Medine âşığı genç kızSonraki Haber

Medine âşığı genç kız

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!