2019 GYS, Vaizlik ve Murakıplık Giriş Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2019 GYS, Vaizlik ve Murakıplık Giriş Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Diyanet İşleri Başkanlığınca 02.11.2019 tarihinde Anadolu Üniversitesi organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘2019 GYS, Vaizlik ve Murakıplık Giriş Sınavı’ sonuçları için bekleyiş sürüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı personeline yönelik 2019 Yılı Görevde YükselmeVaizlik ve Murakıplık Giriş Sınavı’, 2 Kasım 2019’da Anadolu Üniversitesi eliyle Adana, Ankara, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir ve Samsun olmak üzere 7 merkezde gerçekleştirildi.

Sınava giren adayların sonuçlara dair bekleyişi sürüyor.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı, ‘2019 Yılı GYS, Vaizlik ve Murakıplık Giriş Sınavları’nın yazılı aşamasını gerçekleştirmek üzere Anadolu Üniversitesi ile iş birliği yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, sınav duyurusunun yapıldığı tarihten itibaren, başvuru, sınav yer ve tarih bilgileriyle birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağını içeren bir takvim yayınladı.

Söz konusu takvime göre Anadolu Üniversitesi, ‘2019 Yılı GYS, Vaizlik ve Murakıplık Giriş Sınavı’ sonuçlarını 18 Kasım 2019’da açıklayacak.

Sınavın yazılı sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte adaylar ikinci aşama olan ‘mülakat’ sürecine girecek.

Yazılı sınav sonuçlarına göre, her bir unvan için belirlenen kontenjanın üç katı aday, Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılacak mülakata girecek.

Sınavın yazılı sınav sonuçlarına dair itirazlar; 18.11.2019 - 22.11.2019 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesinin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden ‘Aday İşlemleri Sistemi’ bölümünde yer alan ‘Sınav İtiraz Formunu’ eksiksiz olarak doldurmak kaydıyla 10 TL. ücret karşılığında yapılabilecek.

Sözlü sınav yer ve tarih bilgileri ise gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca ilan edilecek.

Gelişmelerden haberdar olmak için Dini Haberler’i;

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahya Emet İlk Hafızlarıyla TaçlandıÖnceki Haber

Kütahya Emet İlk Hafızlarıyla Taçlandı

10 Kasım törenine katılmayan öğrencilere ceza tehdidiSonraki Haber

10 Kasım törenine katılmayan öğrencilere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!