4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerinin Mezuniyet Şenliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerinin Mezuniyet Şenliği
Çukurova’da 4-6 Yaş kur'an kurslarından Minik Öğrencilerin Yıl Sonu Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Çukurova Müftülüğü Bünyesindeki 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencilerinin Hazırladıkları Sene Sonu Etkinlikleri Göz Kamaştırdı. Yıl İçerisinde Edindikleri Maharetlerini Sergilediler Ve Öğrendikleri Bilgileri İzleyicilerle Paylaştılar.   

Çukurova İlçe Müftülüğü bağlı, 4-6  yaş Kur'an Kursu öğrencileri, yılsonu gösterisi sergiledi. Minikler öğrencileri yılsonu gösterisinde yıl boyunca öğrendiklerini sergileyerek vatandaşlardan büyük beğeni topladılar.

Ramazanoğlu Camii Konferans salonunda gerçekleştirilen gösteriye Adana Müftüsü Hasan Çınar, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Şube Müdürü K.Karabekir Akbudak, Murakıplar, K. Kursu öğreticileri, din görevlileri ve aileler  ve vatandaşlar katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler Kur’an-ı Kerim, İstiklal marşı ve ilahiler okudu. Skeç gösterileri yaptılar.

MİNİK ÖĞRENCİLER DAVETLİLERE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTILAR

Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Çukurova Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş gurubu Kuran Kursu Öğrencilerin yılsonu etkinliklerine iştirak eden öğretici ve öğrencilere adına ailelerin verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Programda Konuşma yapan Adana İl Müftüsü Hasan Çınar, Öğrencilerin ailelerine teşekkür ederek Din eğitiminin çocuklar üzerindeki önemine değinerek aileler bu konuda daha hassas ve özverili olmaları hususunda tavsiyelerde bulundu.

4-6 yaş gurubundaki Kuran Kursu Öğrenciler okudukları Kuranı Kerim, ilahiler ve canlandırdıkları skeçlerle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar.

Gösteri sonrası Çukurova Müftülüğünce çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Kuran Kursu Öğreticilerine ise başaralı çalışmalarından dolayı onur belgesi takdim edildi.

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
şehit Filistinliler için salalar okundu gıyabi cenaze namazı kılındıÖnceki Haber

şehit Filistinliler için salalar okundu...

Seyhan Müftülüğünden Alkış Alacak 8 Farklı Proje!Sonraki Haber

Seyhan Müftülüğünden Alkış Alacak 8 Fark...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!