ARDAHANDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ARDAHANDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.
Ardahan İl müftülüğü tarafından Ardahan Merkez ve köylerindeki öğrencilere eğitim ve giyim yardımı yapıldı.

Ardahan İl müftülüğü tarafından Ardahan Merkez ve köylerindeki öğrencilere eğitim ve giyim yardımı yapıldı.

Ardahan İl Müftülüğü, Ardahan Merkez ve Köylerdeki okullarda okuyan başta yetim ve öksüz öğrenciler olmak üzere ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye yardımda bulundu. Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Camiinde düzenlenen programda 145 yetim ve öksüz, 55 de ihtiyaç sahibi öğrenciye, bot, kaban ve eğitim yardımında bulunuldu.

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Dr. Şaban KONDİ, iyiliğin hakim kılınması ve hayrî hizmetlerin yaygınlaşmasına yönelik başarılı çalışmalar yürüten Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, Myanmar’dan Arakana, Suriye’den Filistin’e, Balkanlardan Afrika’ya kadar gönül coğrafyamızdaki mazlum ve mağdurların yanında olmaya gayret ettiklerini, onların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalıştıklarını, bu doğrultuda Ardahan İl Müftülüğü olarak Burgine Faso’da bir su kuyusu açtıklarını belirtti.  Ülkemizde de yetim, öksüz, garip ve ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığını, bu amaçla hayır sahibi iş adamlarımızla ihtiyaç sahibi aileler arasında bir gönül köprüsü kurduklarını dile getirdi.

   Yeryüzünde iyiliğin hakim kılınması, huzur ve barışın sağlanabilmesi için yetim, öksüz, mazlum ve mağdurların göz yaşlarının silinmesi, ihtiyaçlarının karşılanması ve onlara iyi bir eğitim verilmesiyle mümkün olabileceğini söyleyen İl Müftüsü Dr. Şaban KONDİ,   Ardahan’da yapılan hayırlı hizmetlerde her zaman kendilerine yardımcı olan iş adamlarına, hayır sahiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Programa katılan Ardahan Valisi Mehmet Emin BİLMEZ’de Ardahan Merkez ve köylerinde bulunan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik örnek bir çalışma yürüttüğünden dolayı İl Müftüsü Dr. Şaban KONDİ’ye, hayır sahiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   

Programa Belediye Başkanı Faruk KÖKSOY, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, din görevlileri, Kur’an Kursu öğretmenleri ve veliler katıldı. Program katılımcılara yemek ikramı ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataları Gorilden Gelenlerin EVRİMKOLİK İnadıÖnceki Haber

Ataları Gorilden Gelenlerin EVRİMKOLİK İ...

Evliliğin kutsallığı nereden geliyor?Sonraki Haber

Evliliğin kutsallığı nereden geliyor?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!