Reklamı Geç
KURBAN PAYLAŞMAKTIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimi denize döküyorsun görelim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER- Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitinginde konuştu. CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu\'nun \"Ben olmasam ne yapacaklar\" sorusuna sert cevap veren Erdoğan \"Sen olmasan CHP rahatlardı, ülke rahatlardı\" dedi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitinginde konuştu. CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ben olmasam ne yapacaklar" sorusuna sert cevap veren Erdoğan "Sen olmasan CHP rahatlardı, ülke rahatlardı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

"CHP'nin Konya milletvekili 16 Nisan'da evet diyenleri İzmir'den denize dökeceklerini söylüyor. Hadi gel, hadi kimi denize döküyorsun görelim. Eski genel başkanı da hayır çıkarsa düşmanı İzmir'den denize dökmüş kadar sevineceklerini ifade ediyor. Al birini vur öbürüne. Bu ne terbiyesizliktir. Hani demokrasi, hani özgürlük? 

7 kere seçim kaybetti, 8'inciyi kaybetmeye hazırlanıyor. 16 Nisan'dan sonra bu yine gitmez. Bunların oturdukları koltuklar sipariş. Bir CD, bir kaset onunla geldi. Bunları anlatmamıza rağmen, FETÖ ile müşterek çalışma ve bir talimat buraya geldi. Bunlar İstiklal Harbi'nin anlamını kavramamışlar. Böyle bir mücadeleyi anayasa halkoylamasıyla nasıl mukayese edersiniz? 

16 Nisan'dan sonra Türkiye'nin demokrasisi daha güçlü olacak. İnsanları kendi fikrin doğrultusunda ikna etmek için çalışırsın ama çıkan sonuç milletin tercihidir. Evet veren de hayır veren de bizim için saygındır.

1950'de çok partili hayata geçiyoruz. Rahmetli Menderes ve arkadaşları 1960'da kendilerini iki arkadaşıyla beraber darağacında buluyorlar. CHP'den ses çıkmıyor. Hani demokrasi?

"KILIÇDAROĞLU YİNE DERSİNİ ÇALIŞMAMIŞ"

Kılıçdaroğlu bu günlerde 'tek adam' diyor. Tutturmuş, taraflı-tarafsızlık. Bak Kılıçdaroğlu, sen başında olduğun partinin bile geçmişinden bihabersin. 'Atatürk'ün kurucusu olduğu partinin başkanıyım' diyorsun. Güzel, güle güle kullan. Fakat soruyorum: Gazi Mustafa Kemal Cumhuriyet Halk Partisi'nin başındayken, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı değil miydi? İnönü, Cumhuriyet Halk Partisi'nin başındayken aynı zamanda Cumhurbaşkanı değil miydi? Bunu bilemeyecek kadar dersini çalışmamışsın. Tarih bilgisinden bu kadar yoksunsun.

Sana bir ders daha vereyim: 40'lı yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi'nin il başkanları aynı zamanda illerin valisiydi. Böyle bir şeyi bugün asla yapamazsınız. Şimdi diyor, Cumhurbaşkanı bütün akrabalarını atayacak. Geç bunu. Böyle bir şey yok. Ben göreve geldiğimde 36 bakan vardı, bunu 25'e indirdim. 50 tane, 100 tane yardımcı atayacak diyor. Ayıptır. Sen bu ülkede ne yaptın? SSK'nın Genel Müdürlüğünü yaptın. Gençler, siz onun müdürlük zamanını bilmezsiniz.

KILIÇDAROĞLU'NUN BEN OLMASAM NE YAPACAKLAR SÖZLERİ

'Ben olmasam ne yapacaklardı' diyor. Sen olmasan CHP rahatlardı, ülke rahatlardı. Senin ne olduğunu millete anlatalım ki, 16 Nisan'da oy zayiatı olmasın. Bunun için anlatıyoruz.

İZMİR'İ BİNALİ BEY'E EMANET ETTİK

İzmir'i Binali Yıldırım Bey'e emanet ettik. Kendisini İzmir'e milletvekili, Türkiye'ye de Başbakan yaptık. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtiğimizde de bütün bu çalışmaları aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. İzmir ülkemizin nadide vilayetlerinden bir tanesi. İzmir'e 14 yılda 42 katrilyon yatırım yaptık. İzmir'i bir hiçbir zaman kenarda bırakmadık. 

NİYE ÇILDIRIYORLAR

Avrupa'da olanları gördünüz. Niye çıldırdılar,? Çünkü Türkiye büyüyor. Kredi derecelendirme kuruluşları sipariş üzere açıklamalar yapıyor. Bunlar siyasidir. Şimdi de manevra yapıyorlar. 95 yıl önce buradan denize döktükleriniz var ya, onların hamileri ağababaları hayır diyor. Evet diyen herkesin üzerine Hollanda'da polislerini, atlarını, itlerini sürüyorlar. Bir tane CHP'li milletvekili de bir kardeşime Trabzon'da kendisini uyardı diye çekil oradan it diyor. Al birini vur öbürüne. Bir vatandaşa nasıl it dersin? Bunlarda edep yok. Bunlar 100 yıl önce bize hasta adam diyorlardı. Asıl hasta olan Avrupa. Avrupa çöktükçe çöküyor. 

VATİKAN'A GİTTİLER Mİ?

Kim hayır diyor, Kandil, İmralı, FETÖ. Bunlar hayır dediğine göre burada düşünmek gerekmez mi? İslam düşmanlığı, ayrımcılık sadece yaşanan sıkıntıları daha çok artırır. AB üyesi ülkeler hep beraber Vatikan'a gittiler mi? Papa'nın karşısında el bağladılar mı? Vatikan'ın AB ile bir işi var mı yok. Niye, bunlar tek millettir? 54 yıl bunlar bizi AB'ye almadılar. Şimdi o zaman yeni bir dönem başlayacak. 16 Nisan bu kararı gözden geçirmenin günüdür. Sorun bizi Avrupa'nın kendinden görmek istememesidir. 

İdam konusunda düşüncem belli. 16 Nisan bunun için karar günüdür. Bahçeli evet derim diyor, Yıldırım'ın kanaatini de biliyorum. Kılıçdaroğlu da ben de evet derim dedi yanılmıyorsam. Meclis'ten geçerse ben bunu onaylarım. Çünkü şehitlerimizin katillerini affetme yetkisi yok. Gereğini yapacağız. Bİr de bu darbenin üstünü Cumhurbaşkanı da, Başbakan da örtmek istiyor diyor. Binlerce kişi cezaevinde. Bundan sonrası yargıya ait. Yalancının mumu 16 Nisan'a kadar yanar". 

Kaynak: Karar

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2017 MBSTS Soru ve CevaplarıÖnceki Haber

2017 MBSTS Soru ve Cevapları

Bütün insanlık İslam\'ın rahmetine muhtaçtırSonraki Haber

Bütün insanlık İslam\'ın rahmetine muhta...

KURBAN PAYLAŞMAKTIR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!