Diriliş Ertuğrul 53.bölüm fragmanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
311
Trt1\'de her Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:     Trt1'de her Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamı saat 20:00'da Trt1'de ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 52. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Korkut Bey'in ölümünden sonra başlayan kriz Diriliş Ertuğrul 52. bölümünde de devam etti. Banu Çiçek'in kaçırılması, Ertuğrul'la Tuğtekin'i bir kez daha karşı karşıya getirdi. Tuğtekin, yaşananlardan Ertuğrul'u sorumlu tuttu. Gündoğdu alp başı olarak, Doğan ve Banu Çiçek'in yakalanması için görevlendirdi. Ertuğrul ise Aytolun ve Gümüştekin'in gizli oyunlarını ortaya çıkarmak için yeni bir plan yaptı. Banu Çiçek'le Selcan'ın görüştüğünü gören Goncagül, obaya gelerek gördüklerini halasına anlattı. Aytolun, Goncagül'ün anlattıklarıyla telaşlandı. Doğan, Gündoğdu Bey tarafından yakalanır. Banu Çiçek ise kaçarken yaralandı. Diğer yandan Saadettin Köpek bütün Türkmen beylerini kervansarayda topladı. Ertuğrul'un de bulunduğu bu toplantıda Gümüştekin, Türkmen obalarının başına uç beyi olarak atandı. Ertuğrul, Gümüştekin'in uç beyi olarak görevlendirilmesine karşı çıktı. Bu durum Saadettin Köpek ve Ertuğrul arasında yeni bir gerilimin başlangıcı oldu.

Diriliş Ertuğrul'da bu hafta; Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşılaşmasında neler oldu? Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterdi? Saadettin Köpek ve Gümüştekin'in Ertuğrul için planları neydi? Öğreneceği gerçek Tuğtekin'in üzerinde nasıl bir etki meydana getirdi? Gümüştekin'in uç beyi olması obada nasıl karşılandı? Tuğtekin'in Gündoğdu'ya anlattığı büyük sır neydi? Gümüştekin'in uç Beyi olarak Doğan hakkındaki yaptırımı nasıl bir Ertuğrul niçin müdahale etmedi? Aytolun, Tuğtekin'e Gökçe'nin hangi sırrını söyledi? Ertuğrul'un bütün Türkmen obalarında büyük yankı uyandıran planı neydi? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 52. bölümde yanıt buldu.

 

 

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitime yeni sistemÖnceki Haber

Eğitime yeni sistem

El-keşşaf artık Türkçe\'deSonraki Haber

El-keşşaf artık Türkçe\'de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!