Konya İl Müftüsü Ali Akpınar, görevini Ahmet Poçanoğlu’na devretti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konya İl Müftüsü Ali Akpınar, görevini Ahmet Poçanoğlu’na devretti.
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, görevini Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Poçanoğlu’na devretti.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, görevini Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Poçanoğlu’na devretti.

Konya İl Müftülüğünde gerçekleşen görev teslim törenine İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve daire personeli katıldı.

Görev süresi dolan İl Müftüsü Prof. Dr.Ali Akpınar, devir teslim öncesi Poçanoğlu’na yapmış oldukları çalışmalar ve faaliyetler hakkında kısa bilgiler verdi. Karşılıklı görüşmelerin ardından Akpınar,  Poçacoğlu’na görevinin hayırlar getirmesini temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ahmet POÇONAĞLU kimdir?
1956 Konya İli Altınekin İlçesi Sarnıç köyü doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. Konya İmam-Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden mezun oldu. Maçka İmam- hatip Lisesi ve Kulu İmam-Hatip Lisesinde Meslek dersleri öğretmenliği görevinde bulundu. 1989 yılında Müftülük-Vaizlik sınavını kazanarak Antalya H.Mehmet Gebizli Eğitim Merkezinde kursu tamamladı. Akdağmadeni vaizliğine tayin edildi. Askerliğini Erzurum’da yedek subay olarak tamamladı. Yalıhüyük müftülüğü görevinden sonra Selçuk Eğitim Merkezi İhtisas Kursunu bitirdi. Doğanhisar, Güneysınır, Çamardı Müftülüğü görevlerinden sonra istifa ederek bir süre özel sektörde eğitim alanında çalıştı. 2004 yılında Kars Anadolu İmam-Hatip Lisesi Meslek dersleri öğretmenliği ile tekrar memurluğa döndü. Yaklaşık sekiz yıl Konya Merkez ve Başvaizliği görevinin ardından 2012 yılında Yozgat İl Müftülüğü’ne atandı. 2015 yılında Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi müdürlüğüne, 2018 yılında ise Konya İl Müftülüğüne atanan Poçanoğlu halen bu görevini sürdürmektedir. 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ 

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dib Başkanı Ali Erbaş Sakarya'ya GidiyorÖnceki Haber

Dib Başkanı Ali Erbaş Sakarya'ya Gidiyor

2018 Yaz Kuran Kursları Uygulama EsaslarıSonraki Haber

2018 Yaz Kuran Kursları Uygulama Esaslar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!