Müftü Mevlüt Topçu Görevine Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müftü Mevlüt Topçu Görevine Başladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İlçe Müftüleri ataması neticesinde Sincan İlçe Müftülüğü görevine atanan Mevlüt TOPÇU görevine başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İlçe Müftüleri ataması neticesinde Sincan İlçe Müftülüğü görevine atanan Mevlüt TOPÇU görevine başladı.

Sincan Belediyesi kültür evinde düzenlenen programa, Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN, Ankara İl Müftü Yardımcılığına atanan Eski Sincan Müftüsü Osman ŞENER, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU, Sincan’da olmaktan ve güzel bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Sincan’da görev süresi boyunca kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve personelimizle beraber, ilçeye hizmet etmek için el birliği ile çalışacaklarını, dini, sosyal ve kültürel alanda bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirten Müftü Mevlüt TOPÇU, özellikle gençlerimize yönelik olarak gençlik koordinatörleri ile gençlik merkezleri kurmak suretiyle çalışacaklarını, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda çalışmalara hız vereceklerini, yatılı Hafızlık Kur’an Kurslarını teşvik ve destekleme noktasında daha gayret göstereceklerini ve her cami ve Kur’an Kursunun bulunduğu yerlere 4/6 yaş Kur’an Kursları açılması noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi. 
Mevlüt TOPÇU; Yüce dinimiz İslam'ın rahmet yüklü mesajlarını insanlarımıza aktarırken, Kur’an ve Sünnet temelli bilgiden asla ayrılmamaya özen göstererek ve din gönüllüleri olarak hepimizin omuzlarında ağır bir yük bulunduğunu, bunun bilincinde olarak hareket edip gönülden çalışmalarımıza devam edeceğiz. dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan

Öte yandan Eski Sincan Müftüsü Osman ŞENER’de Ankara İl Müftü Yardımcılığına atanması vesilesiyle personele veda ederek helallik istedi.

Ayrıca Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK yaptığı konuşmada altı yıl boyunca Sincan’da hizmet eden Osman ŞENER’e teşekkür ederek, yeni Sincan Müftüsü Mevlüt TOPÇU’ya da başarılar diledi.

Konuşmaların ardından yaptığı hizmetlerden dolayı Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK tarafından Eski Sincan Müftüsü Osman ŞENER’e plaket takdim ederken, Sincan Müftüsü Mevlüt TOPÇU tarafından da çiçek ve hediye takdim etti.
Program yemek ikramı ile sona erdi.

Sincan Müftüsü Mevlüt Topçu Kimdir?


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nakil İsteyenler için Münhal Cami Kadrolar AçıklandıÖnceki Haber

Nakil İsteyenler için Münhal Cami Kadrol...

Çocuklar milli ve manevi değerleri kazanacakSonraki Haber

Çocuklar milli ve manevi değerleri kazan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!