Müftülük'ten Muhteşem Yaz Kursu Kapanışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müftülük'ten Muhteşem Yaz Kursu Kapanışı
Buca Müftülüğünden dolu dolu muhteşem Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı...

Buca Müftülüğü, 17 Ağustosta sona erecek olan 2018 yılı Yaz Kur'an Kursları kapanışını 4-6 yaş kursu öğrencilerinin gösterileri ve bol ödüllü bir programla noktaladı.

Program Buca İlçe Müftsü Kemal YILDIRIM, Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Kur'ana Hizmet Derneği yönetim kurulu başkanı Bünyamin ERTEKİN, Buca Gençlik Derneği Yönetim Kurulu, çok sayıda personel, ve Velinin katılımıyla gerçekleşti. Programın sunumunu Hakan ÖZDİLEK yaptı.

Bilal Habeşi Camiinde gerçekleştirilen program "Camide Çocuk Neşesş, Vatanımın Neşesi" sloganı ilke başladı. Ravza Kur'an Kursu öğrencilerinin gösterilerinin yer aldığı program Ayyıldız Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinden Ahmet Mustafa Aydın'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ilçe Müftüsü Kemal Yıldırım'ın açılış konuşmasında; "Yaz döneminde tatil yapacağı yerde Kur'an Kurslarımızı ve Camilerimizi tercih edip Dini ve Kur'an eğitim alamaya gelen öğrencileri tebrik ediyorum." dedi.

Ravza Kur'an Kursu öğreticilerimiz Ayşe TOKU; Safiye KAYA, Canan EKİNCİ, Müşerref YILMAM, Leyla YLÇINER, Büşra KILIÇ; Sema Sönmez, Emine SARTAŞ'ın gözetiminde öğrenciler hazırladığı piyes, ilahi, şiir ve gösterileri sundular.

Program içerisinde Buca Müftülüğü Kur'an Kursları ve Camileri arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma yarışması birinci, ikinci ve üçüncülerin ödülleride dağıtıldı. 

Buca Müftülüğü Cami ve Kur'an Kursları erkekler arasında gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma yarışmasının 3 birincisi vardı. Huzurevi Cami öğrencisi Ekrem AKKOÇ, Halil Atlan Camii Öğrencisi Cafer Ardahan AYGÜN ve Zafer Camii Öğrencisi Furkan YADA birinciliği paylaştılar ve ödüllerini aldılar. İkinciliği Baltalılar Camii öğrencisi Taha Üveys Şen ve Üçüncüğü ise Toki Cami öğrencisi Uğur YEŞİLOVA  aldılar.

Kızlar arasında gerçekleştirilen yarışmada birinci olan Çasmlık Kur'an Kursu öğrencisi Hilal HATUN, İkinci olan Baltalılar Camii Öğrencisi Sueda Nur ŞEN,  Üçüncü olan Fırat Camii öğrencisi Ayşe ÖĞÜTLÜ ödüllerini aldılar. 

Daha sonra programda Buca Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Buca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün birlikte organize ettiği Camiler arası Kapalı Spor Salonu Futbol turnuvasında derceye giren takımlar ödüllerini aldılar.  Düzenlenen turnuvada ikinci olanı Gediz Merkez Cami öğrencilieri 2.lik kupa ve madalyalarını aldılar.

Ardından birinci olan Bilal Habeşi camii öğrencileri 1. lik kupası ve madalyalarını aldılar.

Ödül döreninden sonra program Ravza Kur'an Kursu öğrtencilerinin sunumlarıyla devam etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turgutlu Müftülüğü yaz Kur'an Kursu kapanış programıÖnceki Haber

Turgutlu Müftülüğü yaz Kur'an Kursu kapa...

2018 yılı Yurtdışı Uzun Süreli Din Görevlisi Mesleki Yeterlilik Sınav TarihleriSonraki Haber

2018 yılı Yurtdışı Uzun Süreli Din Görev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!