Siyer Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyer Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belirlendi
Peygamber Sevdalıları Platformu Medya Tanıtım Birimi, düzenledikleri Siyer Sınavı'yla ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.

"Cep telefonuyla bilgilendirme olacak"

Katılımcıların sınav sonucunu ve verilecek ödülleri merak ettiklerini belirten Aydın, "Siyer Sınavı'nın ardından gerek telefonlarımıza gerekse de maillerimize, sosyal medyadaki hesaplarımıza sıkça sorulan sorular oldu ve hâlen de oluyor. Ayrıca bazı katılımcı kardeşlerimizin itirazları da oluyor. Katılımcılar kendi doğru ve yanlışlarını öğrenmek istiyorlar. Katılımcıların kendi doğru ve yanlışlarını öğrenebilmeleri için en kısa sürede cep telefonu aracılığıyla bilgilendirmede bulunacağız. Yarın ve pazar günü sınavda herkesin yapmış olduğu doğru ve yanlışları telefonlarına göndereceğiz. Telefonlarına doğru ve yanlış netleri geldikten sonra bütün katılımcılarımızın itiraz etme hakları vardır. Telefonlarına doğru ve yanlış netleri mesaj olarak geldikten sonra 3 gün içerisinde itiraz etme hakları var. İtirazlarını da siyersinavi@gmail.com hesabına gönderebilirler." dedi.

"Ödül kazananlar martın ilk haftasında açıklanacak"

Açıklamanın devamında Aydın şunları söyledi: "İtiraz süresi bittikten sonra mart ayının ilk üç gününde ödül kazanan katılımcılarımızın isimlerini açıklayacağız. Allah kısmet ederse bunu da bir televizyon programıyla martın ilk haftasında dereceye girmiş olan katılımcılarımızın isimlerini ve kazanmış oldukları ödülleri açıklayacağız. Dereceye girenler arasında eşit puan almış olanlar varsa televizyonda kura çekilecek ve bu şekilde ödül alanlar belirlenecek."

"İtirazlar değerlendirilip sonuçları bu hafta sonu sitemizde yayınlanacak"

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörü Nurettin Teymur ise itirazlarla ilgili konuşarak, "Katılımcılarımız bazı soruların iptali hakkında itirazda bulunmuşlar. Komisyonumuz bu itirazları değerlendirmektedir. Yapılacak değerlendirme sonucunda ki bu hafta sonu değerlendirmemizin sonucu platformumuzun sitesinde yayınlanacak, yanlış olan sorular varsa onlar iptal olur veya iptal edilen sorular herkes için doğru kabul edilecektir. Katılımcılarımız www.peygambersevdalilari.com adresinden sınavla ilgili her tür gelişmeyi takip edebilirler." ifadelerini kullandı.

"Ödüller 15-30 Mart arasında verilecek"

Umre ödülünün yanı sıra 2 bin kişinin de çeşitli hediyeler ile ödüllendirileceğini hatırlatan Teymur, "Katılımcılarımızdan gelen sorulardan bir tanesi de ödüllerin ne zaman verileceğidir. Ödüller de Türkiye genelinde 15-30 Mart tarihi arasında verilecektir." dedi. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
D.İ.B, 4-B Sözlü Sınav Sonuçları AçıklandıÖnceki Haber

D.İ.B, 4-B Sözlü Sınav Sonuçları Açıklan...

Başkan Erbaş, Başkanlığın üst düzey yöneticileriyle bir araya geldiSonraki Haber

Başkan Erbaş, Başkanlığın üst düzey yöne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!