Tufanbeyli\'den Halep\'e Gönülleri Isıtan Yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumları bir araya getirerek, Halep’te yaşananlara seyirci kalmayarak “Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyası başlatmıştı. Adana Tufanbeyli\' de de T.D.V. Tufanbeyli Şubesi İlçe Müftülüğünün koordinesinde Tufanbeyli Kurumları ve Belediye işbirliği ile halkının yardımları Halep\'e gönderildi.

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumları bir araya getirerek, Halep’te yaşananlara seyirci kalmayarak “Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyası başlatmıştı. Adana Tufanbeyli' de de T.D.V. Tufanbeyli Şubesi İlçe Müftülüğünün koordinesinde Tufanbeyli Kurumları ve Belediye işbirliği ile halkının yardımları Halep'e gönderildi.

Kısa bir sürede kurumlarla koordineli bir şekilde organize edilen ve toplanan yardımları Halep'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yüklenen araç Belediye önünde kalabalık bir katılımla İlçe Kaymakamı Adem BAŞOĞLU, Belediye Başkanı Av.Remzi ERGÜ’ nün konuşmalarının ardından İlçe müftüsü Hanifi ÖZLEN’in yaptığı dua da“ Verdiğin bu nimetlerin bir kısmanı senin mâdur ve mazlum kullarınla paylaşma şuurunu nasip eyledin, sana hamdolsun ya rabbi. Şu hayır kervanını tekrar doldurmayı ve tekrar göndermeyi nasip eyledin, kazasız belasız hedefine ulaşmayı da nasip eyle ya rabbi” diyerek ettiği duanın ardından yardım TIR’ları Halep’e gitmek üzere Cilvegöz Sınır Kapısı’na doğru yola çıktı.

Bizde  katkı sunan İlçe Kaymakamına, Belediye Başkanına, İlçe Müftüsüne, Kurum personellerine, Mahalle İmam Hatiplerine, Mahalle Muhtarlarına, Tufanbeyli Seyahat, Esnaflarına ve tüm vatandaşlara teşekkür ediyoruz.

 

 

Diyanetliler Platformu

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Stajyer imam dönemi başladıÖnceki Haber

Stajyer imam dönemi başladı

Harem\'den Halep\'e 100 Tır Yola ÇıktıSonraki Haber

Harem\'den Halep\'e 100 Tır Yola Çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!