Türkiye Belediyeler Birliğin'den Cenaze Aracı Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Türkiye Belediyeler Birliği Bulgaristan Müftülüklerine 18 adet cenaze aracı desteğinde bulundu

BİRLİĞİN YAPTIĞI RESMİ AÇIKLAMA:

Birliğimiz, ulusal dış politikamız çerçevesinde özellikle tarihi ve kültürel geçmişimiz olan ülkelerin yerel yönetimleri ile dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi amacıyla ortak program ve etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda Türkiye ve Bulgaristan yerel yönetimleri arasında işbirliklerinin geliştirilmesi amacıyla Bulgaristan'daki müftülüklerin ihtiyacı olan ve Başmüftülükçe talep edilen 18 adet "Cenaze Aracı" Birliğimiz tarafından temin edilmiş olup, araçların teslim töreni 09 Ekim 2015 Cuma günü Sofya'da yapılacaktır. Etkinlik kapsamında oluşturan TBB Heyetinde, TBB Meclis Üyeleri, TBB Encümen Üyesi Belediye Başkanları, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi, Kardeş Şehir Olan Belediyelerin Belediye Başkanları, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TBB Personelinden oluşan yaklaşık yirmi kişi yer alacaktır. Birliğimiz tarafından geçtiğimiz yıl da Aytos Müftülüğüne bir cenaze yıkama aracı hibe edilmişti.

09 Ekim 2015 Cuma günü Sofya'da Türkiye Belediyeler Birliği heyetinin Büyükelçilik kabulü ile başlayan etkinlik kapsamında saat 11.00’de Sofya’da ki Başmüftülükte bir resepsiyon verilecektir. Resepsiyonun ardından saat 12.00’de yapılacak protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ve Bulgaristan’daki müftülüklerin ihtiyacı olan araçların teslim törenine geçilecektir. Basınımızın değerli temsilcileri olarak Sofya’da gerçekleşecek programımıza katılımınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

TBB ETKİNLİK TAKVİMİ

 

 

 

9 EKİM 2015

CUMA

 

11.00   RESEPSİYON

 

 

 

 

Bulgaristan Başmüftülüğü

Bratya Miladinovi” №27Sofya 1000

12.00     PROTOKOL KONUŞMALARI

               Hayrettin GÜNGÖR – TBB Genel Sekreteri

               Mustafa Aliş HACI – Bulgaristan Başmüftüsü

               Süleyman GÖKÇE – TC Sofya Büyükelçisi

12.30  KURDELE KESİMİ VE ARAÇLARIN TESLİM  TÖRENİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kur’an ve ÇocukÖnceki Haber

Kur’an ve Çocuk

Kanaat önderi Ali Karaman vefat ettiSonraki Haber

Kanaat önderi Ali Karaman vefat etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!