Bakan Koca'dan kademeli normalleşme takvimi açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Koca'dan kademeli normalleşme takvimi açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "1 Mart itibarıyla süreç, belirlenen kriterler çerçevesinde 4 risk seviyesinde valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıhha kurullarımızla başlayacak." dedi.

Kişisel sosyal medya hesabından kademeli normalleşmeye ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "1 Mart itibarıyla süreç, belirlenen kriterler çerçevesinde 4 risk seviyesinde valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıhha kurullarımızla başlayacak." dedi.

Koca şunları ifade etti:

"Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşeceğiz. 1 Mart itibarıyla süreç, belirlenen kriterler çerçevesinde 4 risk seviyesinde valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıhha kurullarımızla başlayacak." 

BARTIN NORMALLEŞİYOR
Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı ve detaylar açıklandı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında İlimizde yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla Vali Sinan Güner başkanlığında Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplandı.

Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutan V., Belediye Başkan V., Bartın Üniversitesi Rektörü, Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, siyasi parti il başkanları, ilgili kurum müdürleri, STK temsilcileri ile mesleki kuruluş temsilcileri katıldı.

Vali Güner’in açılış konuşmasıyla başlayan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunum ile devam eden toplantıda, ilk ve orta öğretim kurumlarında yüz yüze ve dönüşümlü eğitime geçilmesi, okul kantinlerinde alınması gereken tedbirler, kafe-restoran vb. işyerlerinin açılması, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmakta olan esnek mesai uygulaması, 65 yaş ve üzeri vatandaşların pazar yerlerine giriş yasakları ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararları doğrultusunda Bartın Üniversitesinde eğitim öğretime başlanması konuları değerlendirildi.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir DuaÖnceki Haber

Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir Dua

Diyanet'in 2020 yılında personel sayısı arttı mı?Sonraki Haber

Diyanet'in 2020 yılında personel sayısı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!