Bilecik Müftüsü Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecik Müftüsü Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu
Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, katıldığı bir televizyon programında imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, katıldığı bir televizyon programında imam hatip okulları ve mezunlarına yönelik hakaret boyutuna varan sözleri nedeniyle Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bilecik Adliye Sarayı'na giderek Savcılığa suç duyurusunda bulunan İl Müftüsü Erhun, "Makus bir zihniyetin ürünü olan bir bakış açısıyla vatanına, milletine ve milletinin ulvi değerlerine bağlı kalarak, şan ve şerefiyle devletimizin her kademesinde alnının akıyla çalışan imam hatipli gençlerimize hakaret edilmiştir." dedi.

"Bu bilindik bir taktiktir" ifadesine yer veren Erhun, "İyilik ve hayırda, ilim ve irfanda, vatan ve milletine hizmette yarışamayanlar, vatanına ve dinine hizmet yolunda bayrağı elinden düşürmeyen bu güzide insanlara hayasızca ve iftira ederek saldırıyor. Aslında bu saldırılar üç beş din istismarcısının adı kullanılarak İslam dinine ve onun ilkelerine yapılan saldırılardır. Bu saldırılar aynı zamanda bir din istismarıdır. Ortalıkta dolaşıp kendilerini mehdi ve kurtarıcı olarak tanıtan halkın aklını ve parasını istismar eden şarlatanlar ne kadar din istismarcısı ise bu tipleri imam hatipli veya dindar olarak gösteren şarlatanlar da bir o kadar din istismarcısıdır." diye konuştu.

Bİlecik Müftüsü Erhun, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu köhne zihniyetin karalama ve iftira kampanyasına rağmen 69 yıllık yarım asrı geçmiş ilim ve irfan çınarları olan imam hatiplerimiz, 1 milyon 400 bin öğrencisi ve milyonlarca mezunu ile Cumhurbaşkanlığı makamından imam ve müezzin kadrolarına kadar devletin her kademesinde bir yıldız olarak parlamaya, ilim, irfan, şefkat ve merhametiyle örnek olmaya devam edecektir."

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mizah dergisinde Peygambere ve İslami değerlere hakaretÖnceki Haber

Mizah dergisinde Peygambere ve İslami de...

Teşkilatı Kucaklayan SendikaSonraki Haber

Teşkilatı Kucaklayan Sendika

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!