Din Görevlileri Birliği Derneğinden Dev Bir Program Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Din Görevlileri Birliği Derneğinden Dev Bir Program Daha
Din Görevlileri Birliği Derneği, Medrese Âlimleri Vakfı (MEDAV), Trabzon Kur’an Kursları Federasyonu iş birliğiyle dev bir programa daha imza atıyor.

Din Görevlileri Birliği Derneği, Medrese Âlimleri Vakfı (MEDAV), Trabzon Kur’an Kursları Federasyonu iş birliğiyle dev bir programa daha imza atıyor.

2021 yılını aile yılı ilan eden DİNBİRDER, 21. Yüzyılda Aile Yapımıza Karşı Tehditler ve Ailenin Korunması paneli gerçekleştirilecek. Programa açış konuşmasını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da katılacak.

DİNBİRDER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım ve Medrese Âlimleri Vakfı (MEDAV) Başkanı Tayyip Elçi’nin selamlama konuşmalarıyla başlayacak programda açış konuşmasını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yapacak.

Oturum Başkanlığını Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker’in yapacağı panelde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen “Aile Yapımıza Karşı Tehditler”, Uludağ Üniversitesi ilahiyat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay “Çocuklar ve Gençliğe Karşı Tehditler”, Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Evlilik Süreci ve Sonrasına Karşı Tehditler”, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhanettin Can “Eşlerin Saygınlığına Karşı Tehditler”, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse de “Aileyi Oluşturan Değerlere Karşı Tehditler” konusunu ele alacak.

 Panel, Prof. Dr. Orhan Çeker’in değerlendirmesinin ardından Uludağ Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yunus Vehbi Yavuz’un yapacağı duayla sona erecek.

9 Mayıs'ta Zoom üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek panel, saat 14.00’te başlayacak, Youtube’dan da canlı olarak yayınlanacak.

Programa ilişkin Zoom linki, saat 13.30’da DİNBİRDER sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

 

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadir Gecesi TV ProgramlarıÖnceki Haber

Kadir Gecesi TV Programları

Müftü Murat Karayiğit vefat ettiSonraki Haber

Müftü Murat Karayiğit vefat etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!