Ramazan Topcan Giresun Müftüsü oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Topcan Giresun Müftüsü oldu
Giresun'un yeni müftüsü Ramazan Topcan oldu. Balıkesir İl Müftüsü olarak görev yapmakta olan Ramazan Topcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan il müftüleri atama kararnamesiyle Giresun İl Müftülüğü'ne atandı. Ramazan Topcan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Giresun'un yeni müftüsü Ramazan Topcan oldu. 03.05.2018 tarihinden bu yana Balıkesir İl Müftüsü olarak görev yapmakta olan Ramazan Topcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan İl Müftüleri Atama Kararları kararnamesiyle Giresun İl Müftüsü olarak atandı. 

İl müftüleri atama kararnamesiyle Giresun Müftüsü olarak atanan Ramazan Topcan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, nerelerde ve hangi unvanlarda görev yapmıştır? Giresun'un yeni müftüsü Ramazan Topcan'ı yakından tanıyalım. 

RAMAZAN TOPCAN KİMDİR? 

1965 Rize doğumlu olan hocamız, ilk ve orta tahsilini Rize-Dörtyol Köyünde, Lise tahsilini ise Rize İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Rize ve İstanbul’da mümtaz ilim erbabından  özel sarf, nahiv, fıkıh, tefsir, hadis ve mantık dersleri  alarak medrese mezunu oldu.

Mısır El- Ezher Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan hocamız, 15. dönem Haseki İhtisas Eğitim mezunudur. İmam Hatip olarak başladığı göreve sırası ile;

Ardahan İli Damal İlçe Müftüsü,

Kastamonu İli Cide İlçe Müftüsü,

Ordu İli Aybastı İlçe Müftüsü,

Trabzon İli Düzköy İlçe Müftüsü,

Balıkesir İl Müftü Yardımcısı olarak çalıştı.

03.05.2018 tarihinde resmi gazetede yayımlanan kararname ile Balıkesir İl Müftüsü olarak atanmıştır. 20 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan İl Müftüleri Atama Kararları Giresun İl Müftülüğüne atanmıştır...

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Dini Haberler

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İrfan Açık Iğdır Müftüsü olduÖnceki Haber

İrfan Açık Iğdır Müftüsü oldu

Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldıSonraki Haber

Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!