Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

CESUR VE YÜREKLİ ADAM !.. 

     Ülkemiz gündemini meşgul eden ve etmeyede devam edecek olan bir tartışmanın,  ileri geri konuşmanın yoğun olduğu günleri yaşamaktayız. 

     Tabii ki, dahiliye nazırımız. Süleyman bey, bu tartışmaların en ortasında bulunmaktadır. Hizipçiler, bölücüler, ülke menfaatinin aleyhine faaliyet gösterenler, Süleyman beyin hitabelerini, konuşmalarını engellemek, işlevsiz hale getirmek için tüm imkanlarını kullanmaktadırlar. 

     Ne garip bir ülkede yaşamaktayız!.. Bol bol maaş alanlar, havasından, suyundan müstefid olanlar, yatlarda, katlarda refah içerisinde yaşayanlar, maalesef, tüm bu in'amları, nimetleri hiçe sayarak, asker, polis, din, maneviyat ve millet aleyhine muzır faaliyetlerde bulunmaktadırlar. 

      Ama, şükürler olsun ki, Süleyman bey gibi bir fedayı can, hatip insan, bu muzırların karşısına dikilmiş, korkmadan, ürkmeden, çekinmeden, bir Allah'tan korkarak millî vazifesini deruhte etmektedir. 

      Sanırım, bu tür bir haslet, soylu olmaktan, soyluluktan ileri gelmektedir. Böylesi bir Soylu insan, atalarına çekmiş, batılın, şerrin karşısında, inançsız  güçlere perva etmeden yürekli şekilde haykırmaktadır. 

     Var olsun, sağ olsunlar!.. Hamdü sena olsun ki,Soylu beyin bu dik duruşu sayesinde, ülkemiz sınırlarında, Suriye içerisinde, Irak bozkırında baykuş sesleri tükenme noktasına gelmiş, havada uçuşan sihalar vasıtasıyla, muzır insancıkların inlerine dalmakta, görüldüğü yerdede kahrı perişan edilmektedirler. 

     Dünkü tarihlerde, okul yakanlar, iş makinalarını ateşe verenler, öğretmenleri şehid edenler, hemşireleri katledenler, imamları namaz içerisinde  şehid edenler neredeler, ne haldeler, sesleri solukları duyulmaz olmuştur. 

     Demek ki, mes'eleye iyi sahip çıkma sevdası böyle olmalıdır. Soylu beyden önceki dönemde, katillerle iş birliği yapan Feto azmanları da izlerini kaybettirmişler, isim isim ifşaatta bulunan bu soytarılar, polisi, askeri, Mit elemanlarını katlettirir iken, şimdi hangi kovukta idame-i hayat ederler acaba? 

      Millete düşen büyük görevler, milli vazifeler, sorumluluklar bulunmaktadır. Soylu bey gibi cesur insanlara kol kanat gerer isek, Baykuşların sesleri, solukları tükenecek, ötmez olacaklardır. 

      Çünkü, çağımız, zamanımız, devrimiz bir olma, birleşme, birlik halinde yaşamaktır. Bu aziz millet, birlik içerisinde bulunur ise, bir olmaya devam ederse, Mecliste öten baykuşların ötmesi de bitecek, solukları kesilecek, iihanetlerinin, hainliklerinin neticesinde pisi pisine tükenip gideceklerdir.  

     Bu milletin, alın terleri, helal ekmekleri, nicelerini çarpmış, bunları da çarpacaktır İnşaallah!.. Üzülerek, kahır içerisinde ifade etmeliyim ki, " Boşolar" boşoluk son bir asırdan bu yana, ülkemiz sokaklarında cirit atmakta, nerede bir isyan, inkar var ise, hemencecik oraya koşmaktadırlar. 

     Netice olarak;

      Sayın yürekli insan, cesur ve babayiğit Soylu beyi alkışlıyorum. Var olsun, sağ olsun!.. Çıkmış olduğu bu dos doğru yolda hiç bir güç, hiç bir imansız ona tesir edemeyecek, onu yolundan döndüremeyecektir. 

      Çünkü, bu aziz vatan, şehitler, gaziler, Allah diye semaya el açanların barındığı, yaşadığı bir ülkedir. Allaha aşkına, Türk milletini bir bir kolaçan ediniz, sorunuz, soruşturunuz. İnanın  ki, her evde bir iki, üç dört şehid ağıdı duyulacaktır. 

     Söz gelimi, Dedem Zor Ahmet, 1915 yılında Yemen çöllerine gitmiş, bir daha izine rastlanmamış ve orada şehidi şüheda olmuştur. Tıpkı benim gibi, kaç bin aile bu işten muzdarip, kimi Çanakkale'de kalmış, kimileri Milli Mücadelede hakka yürümüştür. 

     Onun içindir ki, bu milletin karşısına çıkan ve çıkacak olan yarasalar da kahr-ı perişan olmaya mahkumdur. Daha dün 1974 yılında Kıbrıs'ta bir devlet vücuda getirişimiz, Azeraycan'da it sürülerini hak ile yeksan edişimiz bunun örnekleridir.

     Süleyman Soylu bey, korkusuz insandır. Bir kısım sinek vızıltısından çekineceğini, endişe edeceğini, ürkeceğini, korkacağını hiç bir zaman tahmin etmiyorum.. Allah, çıkmış olduğu yolda kendisine nusret, zafer ve kolaylık müyesser eylesir!.. Selam ve dua ile..

     Şerafettin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın