Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

DEENİZ ASLANLARI!.. (!)

Deniz aslanları;  milletten korkan, çekinen, ürkek kahramanlardır. Perde arkasından, sahne gerisinden tiyatro oynamayı, politik düşüncelerine, sol ve sosyalist ideallerine böylece hizmet etmektedirler. 

      " Kanal İstanbul"a karşıdırlar. Çünkü, isterler ki, her an boğazda bir panik, bir kıyıya çarpma, bir yoğunluk olsun isterler. Arzuları, telaşları, maksatları budur. Çünkü,

     " Kanal İstanbul" faaliyete geçtiği takdirde, İstanbul boğazındaki sıkışıklık, izdiham ve stres bitmiş olacaktır. Böylesi bir durumda Deniz Aslanlarının işine gelmemektedir. 

      "Kanal İstanbul"la birlikte, o mıntıka değerlenmiş, binlerce işsiz insan iş bulmuş, tonajı yüksek ve yüklü gemilerin geçişlerinden bir korku, bir endişe duyulmayacaktır.

     Ama, gelin görün ki, millete hizmete düşmanlık yapan " mezhepçi" zihniyet mensupları, Pensilvanya'da ikamet eden soysuz Feto çömezi kanalın yapılmasını, milletin kalkınmasını istememektedirler. 

       Behey sersemler, sürtükler, madem ki, gözünüzde politika, gönlünüzde heves var, iştah var. O halde niçin erkek gibi, adam gibi ortaya atılıp politika yapmıyor sunuz?

     Bu devletin polisi, askeri boş boş oturmamaktadır. Kimin ne yaptığını, ne yapacağını, atmış olduğu adımları gayet iyi bilmektedir. 

    Mehmetçiği teröristin üzerine sürüpte, arkadan Mehmetçiğe kurşun atanları da iyi tanımaktadır. Çünkü Fe-
to  ile iş birliği yapan kim olursa olsun, bu tiynetli zevattan hainlik, ihanet, arkadan vurma beklenmektedir. 

     Bu aziz millet, Amiralını, paşasını, askerini, subayını gayet çok sevmektedir. Askerimiz, adını Hazreti Muhammed'den almış olduğu için, adına " Mehemmetçik" demiştir. 

     Ama, ne hazindir ki, devletin, milletin sırtından geçinip, bol bol maaş alıp, özel arabalara binip, şahane lojmanlarda ikamet edip, tekraren milleti arkadan hançerleyen zihniyet mensuplarını sevmesi, alkışlaması, onlara saygıda bulunması, hürmet göstermesi mümkün değildir. 

     Bu millet istiyor ki, paşası, generali, Plevne kahramanı gazi Osman paşa gibi olsun. Destanlar yazsın, destanlarla anılsın!.. Şu günler, o büyük insanın vefat yıl dönümüdür. Rahmet diliyorum. 

      Yoksa, ne idüğü belirsiz, Siyonizme, emperyal projelere hizmet eden teres Feto'nun izinden gidilirse, gitmiş olunursa, bu millet onları affetmeyecek, isimleri her anıldığı zaman, lanet okuyacaklardır. 

     Bu aziz millet, nice nice generallar ve paşalar görmüştür. Örneğin, Mareşal Fevzi Çakmak, Atatürk, Şükrü Kanatlı, Albay Türkeş, savunan adam Hulusi Akar ve binlerce vatana, millete aşık Türk paşaları!... 

     İsimleri geçen ve geçmeyen binlerce Türk Generali saygıya değer ve layık insanlardır. Hayatta olanları selamlıyor, rahmeti Rahmana kavuşmuş olanları Fatiha'larla anıyorum. 

     Netice olarak;

      İhtilallare, darbelere, teröristlere prim verenleri lanetle anıyorum. Çünkü, bu aziz milletin ekmeğini yemişler, havamızı teneffüs etmişler, envai çeşit nimetlerle içerisinde yaşamaktalar sonrada, bu aziz millete arkadan hançer batırmaktadırlar.

     Türk askerinin arkasında duran paşalarımızın, akıllı, basiretli olmaları gerekir. Yukarı satırlarda zikredilen hususların icra edilmesi abesle iştiğaldir, hecin düşmektir, rezil olmaktır.

     Bilhassa, kendilerini millete solcu, mezhepci, sosyalist olarak lanse eden politik eylem sahibi insanlara aldanmamaları, onların oyunlarına gelmemeleri, milli, dini, vicdani bir olgunluktur. 

        Öylesine, toplu toplu bildiri yayınlamaları, zıp çıktılıktır. Rabbimiz!.. Milletimize sabır, teenni ve olgunluk nasip eylesin!.. Selam ve dua ile..

     Şerafettin Özdemir

Makale Yorumları

  • Şaban AKÇAY09-04-2021 14:23

    Teşekkürler Hocam Gönlüne, Ağzına ve Fikrine ,Kalemine Sağlık ??

Facebook Yorum

Yorum Yazın