Gülay Alpagut

Gülay Alpagut

Mail: g.alpagut@outlook.com

Derdi Koltuk Olan Çekilsin Davamdan

Kızgınım kırgınım oy filan yok.

Yok artık. Bunu diyen kişinin gerçek bir Akpartili ve vatan sevdalısı olması benim nezdimde ve vicdan terazimde imkansiz...

Efendiler; oy yok dediginiz kimdir, kızgınlık kimedir? Allah aşkına, bir il başkanına kızıp davaya sırtı mı dönülür?  Bir yeni kurulan kadroya sitem edilip vaz mı geçilir?

Yapmayın, konu Akparti değil. Çıkın artık, kurtulun o dilinize doladığınız 'kızgınım Akpartiye' demekten, vazgeçin...

Eğer ki siz davaya sırt döndüğünüz an Reise sırt dönmüş olursunuz, yapmayın! 

Bir adam var ortada, 65 yaşında bir adamın sırtına tüm ümmetin derdini yükledik, taşı diyoruz. 'Taşı ama taşırken de ben ne istersem o olsun. Partide ismim olsun, bir makamda tanıdığım olsun, söz sahibi olayım. Canım istediginde o ilde adam alıp adam koyayım bir yerlere... Ama sen hep taşı bu yükü.'

Yok öyle, bizler bu adamı kac yıl bekledik, biliyormusunuz? Bizler okul kapısında ne çileler çektik  Okul 1. Olduk, başörtüleyiz diye adımızı anmadılar. Gururla gelen anamıza 'sen dur, başörtülüsün sen' dediler. biz analarımızı baştacı bilirken onlar utanmamiza vesile etmek istediler.

Simdi sen bir oyunla yere göğe sığmayıp peşine adam takıp ümmetin umudunu yıkmak derdindesin öyle mi?

Bu davanın erleri canını hiçe saydı, bir kelimesi ile dimdik durup vatan hainine siper olduysa ne senin zaferin bu,  ne benim; bu bitmek bilmeyen Recep Tayyip Erdoğan sevdasının, umudun zaferi.

Yapmak ıstedikleri yalnız bir adam yaratmaktı, başaramadılar. Görünmez dua orduları vardı, durduramadılar.

Şimdi bir oyla sen mi durduracaksın?

Unutmayın, gerçek Ak bir dava insanı asla bu sözleri kullanmaz. Sakın kanmayın o kişilere, iyi bakın, 15 temmuz akşamı telefon başında darbe zaferi bekleyenlerin adamlarıdır.

Ortalık malesef ak görünümlü kara lekeler ile dolu...

Şimdi ister pireye kızar yorgan yakarsın, istersen gercek bir vatan evladı gibi yeniden tarih yazarsın. Karar senin...

Ama unutmayalım ki bu yolda Reisin gerçekten vatan diyen ve hamd eden insanlara ihtiyacı var.

Evet her yerde sorun var. Önemli olan bu kara kışı geçirip yediğimiz ayazı unutmamak; elbet o koltuk sevdalarının bir gün yerlerinde dava erleri oturur; az sabır. Sen davana sahip çık. Hak yerini bulur, vesselam.

Gülay Alpagut

Facebook Yorum

Yorum Yazın