Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

HAÇ'A ADANMIŞ BİR RUH: FETO !..

Gerek imparatorluk döneminde, gerekse cumhuriyet süresince, zaman zaman dini alanlarda aksülamel haller vuku bulmuş, milletimizin zihin dünyaşı karıştırılmaya çalışılmışsada, 15 Temmuz hainliği, milleti n arkadan hançerlenmesi  bizleri üzmüş, ye'se düşürmüş, din adamına, hocaya güveni, itimadı sarsmıştır. 

      Tam tamamına kırk yıl, kırk beş yıl bu aziz milletin içerisinde yaşamış, helal alın terini söğüşlemiş, alkış almış, anlattığı kıssalar karşısında zaman zaman hüngür hüngür ağlamış, söz konusu haini göklere çıkarmıştır.

     Bilememişiz, aldanmışız, sahici, gerçekçi hoca adam sanmıştık. Ama, ne hazindir ki, meğer bu çirkin , mülevves gayeli insancık, Haç'a hizmet edermiş, Müslüman milletimizi bir gece vakti vurmak için sürekli fırsat aramıştır. 

       Türkiye Büyük Millet Meclis  binası milletçe gözümüz gibi koruduğumuz, kolladığımız bir binamızdır. Zaman zaman ihtilaller, darbeler görmüş olsak da , hiç bir darbeci kişi, böyle bir seviyesizliği tercih etmemiş, millet binasını bombalamamıştır. 

      Şiimdilerde, kendi kendimizi suçluyoruz. Haç'a adanmış ruhun sahibi Feto'nun kıssalarına, ağlamalarına, sel sümük atmalarına inanmış, onun kalabalıklar içerisned tembihlediği, haykıran, inleyen kişileri samimi, Allah rızası için göz yaşı aakıtanlar olarak anlamıştık.

     Ama, ne acı ki, milletçe yanılmış, yanıltılmış bir milletiz. Haç'a adanan ruhun göz yaşlarına aaldandık, adam sandık, alim bildik, tüm çırpınışlarını haç için değil Allah rızası için olduğunu zannettik, aldanmışız!.. 

      Dolayısıyla, Haç'a adanan ruh sahibi Feto'nun yapmış olduğu hainliği, hinliği, sinsiliği Haşhaşi lideri yapmamış, yapmışsa da İslam düşmanı olduğu münasebetiyle " yapacağım" diyerek yapmıştır.

     Şeyh Bedreddin Simavi de öyledir. Sair Yahudi Hahamı da öyleedir. Tümü, milletimize, dinimize, imanımıza düşmanlıklarını açıkça göstererek yapmıştır. 

      Ama, söz konusu ifrite gelince, durum çok çokm farklıdır. Bu milletten yana görünmüş, Türkçeye hizmet ediyorum, Türkçe olimpiyatlar düzenliyorumu bahanesiyle, milyonları vurmuş, milletin can damarına sızmış, sızdığı yerlerde şeytanilik yapmıştır. 

       Böylesi bir mendebur, siyasal otoriteyi ele geçirmek için, bin bir çeşit kılık kıyafete bürünmüş, Müslüman gözükmüş, Müslümanları arkadan vurmuştur. 

       Bu aziz  ümmetin Firavunu sayılan ve kabul edilen Ebu Lehep bile bunun yaptığını yapmamış, yüzlerce Anadolu insanını, Türk evladını kara toprağa sermemiştir. 

     Halende, ard niyeüi, kem gözü iüzerindedir. Bir kısım beyinleri mitolojik efsaneci kıssalarla uyutulmuş beyinsizler, hali hazır o sapkının meddahlığını yapmakta, ondan imdat istemekte, koıdeslerde bile onun saç telini kutsayarak, onun yardım edeceğini ümid etmektedir. 

     Mes'ele, bu zihin cambazının yurt içi oyunlarıyla bitmemiştir. Uluslararası platformda da etkinliğini sürdürmekte, bir kısım Batı ülkelerini bile etkileyerek, merkezlerinin yaşatılmaya çalışıldığı gözlemlenmektedir.

     Böylesi bir din cambazı, Vatikan'la da iş birliği yapmış, İslam'ı nasıl arkadan vururum diye " Dinler arası dialoğ" safsatasından istimdat ümit etmektedir. 

      İsrail Mossadıyla yakın ilişkiler içerisinde bulunup, İslam'ın nasıl zelil ve rüsvay edileceğinin proğramlarını yapmaktadır. Türkiye insanını, Batı standartlarına tamamen kavuşturulup, Kur'anî çalımaların önü alınmak istenmektedir. 

     Netice olarak;

      Millet olarak, söz konusu " Haç'a adanan ruha"  karşı müteyakkız durumda olmalıyız. Bu idealsiz vatansız, imansız, Feeto iblisi hali hazır densizliğini, barbarlığını sürdürmektedir. 

     Halen öbek öbek yakalanan, kodeslere tıkılıp hesap vermesi sağlanan, çömezlerin varlığından, sona ermeyişinden, bitmemesinden bu iddiamızı anlıyoruz ve farkediyoruz. 

      Yukarı satırlarda da ifade etmiş olduğum gibi, bu hain Haçlı ekperyali  45 yıldan bu yana milletimizin en mahrem yerlerine nüfuz etmiş., bu haçlı artığını bir anda kaldırıp, top yekun atmak zor olacaktır. 

       Dananla kuduran meselesinde ifade edildiği gibi, buu soytarı ülkemiz gelirlerini, insanımızın helal malını unutmamaktadır. Toplanan meblağlar, çuval çuval ABD'ye aşırılmış, bu imkanların bir anda yok olmaması için, müritlerine " direnin", " korkmayın" " ben sizinle beraberim" sahte mesajını sunmaktadır. 

       Millet olarak, " Haç'a adanan ruh mimarı Feto'"ya karşı milletçe uyanık, dikkatli, dipdiri olmak zorundayız. Bu hainin girmediği menfez, çalmadığı kapı kalmamıştır. Nice nice devlet büyükleri bile, bu soytarıya alet olmuşlar, bunun şovlarını samimi zannetederek yanılmışlardır. 

     Rabbimiz!.. Bu aziz millete yardım eylesin! Selam ve dua ile...

     Şerafettin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın