Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

HER ŞEY ANCAK İSLAM'LA GÜZEL OLACAK

HER ŞEY ANCAK İSLAM'LA GÜZEL OLACAK, GERİSİ ALDATMADIR !..
     " Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine Kitap verilenlerden dininizi alay ve oyun konusu edinenleri ve kâfirleri dost edinmeyin. Allah'tan korkun; eğer müminler iseniz." ( Mâide suresi, ayet 57 )

      Ne yazık ki, son zamanlarda, " her şey güzel olacak" sahte sloganı, ortamda çın çın ötmektedir!.. Hacısı, hocası, şeyhi, müridi, şarlatan Fetosu böylesi bir uyduruk söylemin nakaratına kendini kaptırmış gitmektedir!.. 

      Bu söylem, yerli malı olmayıp, dış patentli, daha doğrusu bu aziz milletin din ve imanını dinamitleyen temelinde dış plan  bulunan ABD. uzantılı. Batı menşeli sahte bir söylemdir!.. 

      Mes'elenin dibacesine inildiği vakit görülecektir ki, din ve dini değerlerle istihza edildiği, İslam ve manevi değerlere küfredildiği gerçeği müşahade edilecektir. 

      Daha doğrusu, mes'elenin özünde ve ruhunda Hasan Sabbahcılık görülecek, kalpleri tütsülenmiş, uyuşturulmuş beyin ve dimağlar görülecektir.

      Bu cemaat ve grubun lideri kaçak insan ve müridanın ellerinde, dillerinde ve kalplerinde aziz Kur'an  bulunmamaktadır. Varsa, yoksa tamamen hayali şeyler,rüyaya dayalı, saç telinden, ABD'deki şarlatanın kirli don ve kıçından çıkarmış olduğu giysilerden medet umacak, kurtuluş bekleyecek kadar sapıtmış, beyinleri uyuşturulmuş kimselerdir!..

     Hani, tarihte Selçuklu Sultanı Sultan Melikşah bir dönem şanla, şerefle, izzetle İslam'a ve milletine hizmet ediyordu. O devirde, Alamut kalesini ele geçirmiş, bir kısım cahilleri, Kur'an bilmezleri etrafına toplamış olan Hasan Sabbah; söz konusu müridanına istemiş olduğu şeni ve deni günahları icra ettiriyordu. 

      Hasan Sabbah; söz konusu inanmışlarına öl derse ölüyorlar, kal derse kalıyorlardı. " Kaleden atla " denirse atlanıp intihar ediliyordu. Kılıcın üzerine otur denilirse onu da yapıp ölüyorlardı. 

      Tıpkı, bu gün ABD.ülkesinde yaşayıp vatanı bölmek, insanları mahvı perişan etmek isteyen hurafeci gibi.. Binlerce inanmışı perişan, zelil, rüsvay olmuş durumdadır. Niçin ve neden? Yalan, tuzak, nifak, şer, sahte din inanışlarından başka bir şey değil!..

      " Sultan Melikşah, Hasan  b. Sabbah'a haber gönderdi, kendisine itaat etsin diye. Alimleri ve valileri öldürtmek için suikastçı salma işini bırakmasını istedi. Onu tehdit etti. Hasan b. Sabbah elçiye " Cevap, şimdiki göreceğin şeyler!" dedi. Hepsi boynunu uzattı. 

      Elçi bir mektup vereceklerini sandı. Hasan bir gence işaret etti ve " kendini öldür!" dedi. Genç hemen bir bıçak çıkarıp boynuna vurdu. Öylece yere yığılıp öldü. Başka birine " Kendini kaleden at!"dedi . O da attı ve paramparça oldu. Sonra elçiye döndü; " Hükümdara söyle bana bu derece itaat eden yirmi bin adamım var. İşte cevap!" dedi. 

     Elçi döndü ve hükümdar Melikşah'a gördüklerini anlattı. Melkşah hayretler içinde kaldı ve onlara dokunmadı. Batıniler bir çok kaleyi ve ele geçirdiler, bir çok vali ve veziri katlettiler..." ( Şeytanın ayartması, İbnü'l-Cevzi, S. Kocabaş, sayfa 143) 

     Sonuç olarak;

     Her şey İslam'la güzel olmuş ve kıyamete değin olmaya devam edecektir. Bunun dışındaki sahte, köksüz, batıl, Batıni fikirleri çağrıştıran söylemlerin bir kıymet ve anlamı bulunmamaktadır. 

     Ola bilir ki, ABD'de yaşamakta olan sahte, hurafeci din simsarı kendi bağlılarını kandırabilir. Onların tertemiz hayatlarını karartabilir. Kodeslerde çürütebilir. Lakin, o kandırılmış insanlar, bir gün Kur'ani gerçeği anlayacaklar ve sahte din simsarının yüzüne tüküreceklerdir.
   
    Bir gün gelecek ki, o ter temiz masum, din tahsili yapmamış insanlar, o sahte Mehdi ve Mesih'ten hesap soracaklardır.  Ahı vahların, lanet okumaların, beddua etmelerinin bini bir para olacakdır. 

      Ülkemiz sokaklarında, bir kısım politikacıların dillerinde pelesenk haline gelmiş bulunan " Herşey güzel olacak" kamdırmaca sözü, anlaşılacak, bir oyun, bir tuzak olduğunun farkına varılacaktır.. Selam ve dua ile..

     Şerafettin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın