Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

İKİ DÖVLET BİR MİLLET !.. 

     Üç buçuk kudurmuş bir millet, yine azdırdı, yine kan dökmek, kan akıtmak, masum insanların canını yapmak için yollara düştü. 

      Hocali katliamı gibi yaparız sandı. Örü, kökü, nesebi, cibilliyeti beş para etmeyen bu türedi Ermeni çeteleri, Osmanlı'nın son dönemleri gibi  sandı, çökmüş, bitmiş, tükenmiş bir imparatorluk zannederek, soydaşımız Azerilere ve topraklarına, vatanlarına saldırmış oldu. 

      Oysa, kilometrelerce Çin seddini yaptıran bir neslin ahfadı, yeniden dirilmiş, " biz daha ölmedik" diyerek yollara, Azeristan topraklarına yönelmiştir. 

        Malazgirt ovasından almış oldukları hızla, çapulcu Ermeni sürülerine " geliyoruz" komutunu haykırmışlardır. Azeristan toprakları, Türk haykırışı ile dile gelmiş, her taraf ses ve seda vermektedir. Çünkü, yürekleri  aynı sevda ile çarpmakta, kıbleleri aynı, dinleri aynı, ezanları bir, rüku ve secdeleri ortaktır. 

      Halbu ki, iki dövletin bir milletin fedakar, hasbi, azimli, yiğit, korkusuz liderleri koca Reis Tayyip bey, Türk'ün bükülmez bileği Dr. Devlet Bahçeli ve başkan Aliyev, el ele vermişler, gönülleri birleştirmişler, arada sınır olsada, kafalarda, beyinlerde, düşüncelerde sınır bırakmamışlardır. Var olsunlar, sağ olsunlar!.. 

      Varsın, Türkiye içerisinde bir kısım sağcı geçinen, solcu bilinen, Pkk'li olarak tanınan beyinleri uyuşmuş güruh ver yansın etsin, Ermeni topraklarına militanlarını sevketsinler!.. 

      Varsın mezhepci İran; Azeri düşmanlığı ve hasılı Türk düşmanlığı yapmış olsun. Hiç bir şekilde, hiç bir anlamda bir anlam, bir netice ifade etmeyecek, Türk'ün balyoz yumruğunu tepelerinde göreceklerdir.

      İsterlerse, Macron sarhoşunu da çağırsınlar, Yunan palikaryasını da yanlarına alsınlar, Siyonizmi, Beşşar Esed'i, Suudi ABD'yi, Birleşik Arap emirliklerini de bir bir yardıma çağırsınlar ama, nafile olacak bunların bir kıymeti   harbiyeleri olmayacaktır. 

       Nice nice Türkiye'de ana muhalefet partisinin bir kısım vekillerini görmekte ve şahit olmaktayız ki, yangın varmış gibi, bir yerleri tutuşmuş gibi feryadı figan etmekteler,  " olamaz olamaz" diye hep birlikte vaveyla koparmaktadırlar. 

     Tabii ki, emparyal güçler kat'iyyen boş durmamaktadır. Temel mes'ele şudur; yeryüzünde yaşamakta olan her Türk evladının başının dertten, gaileden, sıkıntıdan, cevri cefadan kurtulmamasıdır. Onun içindir ki,

      Dünya süperleri kendilerine bir oyuncak, bir oyalanmakta bulmakta, Ermeniler gibi, Yunanlılar vesaire gibi  hödükleri, çılgınları, maceraperestleri bularak, Türk aleminin başına gaile açmaktadırlar.  Örneğin,

     Batı aleminde hiç bir terörist olmaz iken, bulunmaz iken, yaşanmaz iken, Türkiye toprakları her türlü insan azmanı, katil, terör kaçkını insandan geçilmemekte, daha olmadı, Türk devletlerinin huzur ve sükununu bozmak, insanlarının morallerini alt üst etmek için Ermeni, Yunan, Hafter ve benzeri insancıkları tarih sahnesine sürmekte, dün olduğu gibi, bu günde aynen kesintiye uğramadan devam etmektedir. 

      Netice olarak;

     Azerbaycan Türk Dövleti yalnız bir devlet, yalnız bir millet değildir. Dünkü zamanlarda Hocali'de yaşanan katliam, Karabağ'da işlenen cinayetler şimdilerde kat'iyyen olmayacaktır.

        Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev, kendisini Azeristan'a feda etmiş bir devlet adamıdır. Dr. Bahçeli beyde öyledir, Başkan Recep Tayyip beyde aynısıdır. Bu üçlü el ele vermişler, düşman nereden gelirse gelsin, o yöne omuz verecek güç ve kuvvete haizdirler. Allah; güç ve imanlarını ziyadeleştirsin!.. 

       Bir kere, dünkü yıllarda, ülkemizde yol kesen, aleni olarak eşkıyalık yapan cıfıtlar bulunuyor idi!.. Ya şimdi? Şimdilerde, büyük Türk milletinin bağrından çıkmış uzman güçler, Kızılelma'ya doğru yola çıkmış yiğitler, her türlü sapkınlığa, vatan düşmanlığına millete hasım kesilenlere fırsat vermemektedir. 

     Hatta, çocuğu dağa kaçırılmış bağrı yanık anneler bile, her türlü insan kaçakçılarına, terörizme meydan okuyarak, " daha ölmedik" narasını atmaktadırlar. Hem de terör yuvalarının kapılarında oturarak, ellerinde bayrağımızla onlara meydan okumaktadırlar. Rabbimiz; onların güç ve kuvvetlerini ziyadeleştirsin, birlerini bin yapsın, Azerbaycan Türkü'nede muzafferiyet nasibi müyesser eylesin!.. Selam ve dua ile..

     Şerafettin Özdemir 

Facebook Yorum

Yorum Yazın