Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

Kutlamalara Sâla ile Başlanmalıdır

15 TEMMUZ KUTLAMALARINA, MİNARELERDEN "SALA" VERİLEREK BAŞLANMALIDIR!..

15 Temmuz başarısız darbe girişimi, din adına, İslam namına bu milleti üzmüş, hala da üzmeye devam etmektedir.

Nasıl üzmesin ki, tarihi süreçte din namına böylesi bir rezalet, kepazelik, pişkinlik görülmemiştir. Beni Ümeyye devrine gitsek bile, ne Yezid, ne Haccac bu tür bir haramı işlerken nedamet duymuşlar, zaman zaman hislerine hakim olamayarak göz yaşlarını tutamamışlardır.

Bu tür  millet evlatlarına reva görülen zulmü icra etmek için, ya Hasan Sabbah olmak lazım, ya Siyonistçe bir emelin peşine takılmak, ya Hitler, ya Stalin veya Neron olmak lazımdır.

45 yıllık bir birikim!..

Feto canavarı; üç beş yıllık bir emelin, çirkin arzunun meftunu olmamıştır. Tam tamamına 45 yıldan bu yana, bu aziz milletin mabedlerinde, kendi kirli, düşüncesini " cemaat evleri"nde tezgahlamış, sel, sümük akıtarak teri taze gençlerimizin dimağlarını iğfal etmiştir.

Bu konuda konuşmak, gerçekleri haykırmak zamanındayız!..

Gerek mahpushanede, ve gerekse dışarıda ser sefil yaşayan insanlarımız konuşmalıdır. Hem de, tüm gerçekleri, bildiklerini haykırırcasına konuşmalıdırlar. Aksi halde, susmaya devam ederlerse, böylesi bir projenin iç yüzünü gizlemeye devam ederlerse, hem devletimiz zaafa uğrayacak, hem de bu tür bir şerrin tuzağına düşmüş insanlarımız mağdur olmaya devam edecektir.

Daha doğrusu, 45 yıldan bu yana bu mel'un insancık, her alana girmiş, hikayeleri ile, anlattığı din dışı hurafelerle ülkemizi, neslimizi bu günlere taşımıştır..

Zaman olmuş, devlet ricaline; şirin,cici, hoş görülü, ceentilmence yaklaşarak, iğrenç din dışı yüzünü kamufle ederek, islam'ın bağrına paslı hançerini saplamıştır.

Tüm develet kurumlarımız mefluçtur!..

Diğer taraftan 250 şehidimiz toprağın kara bağrına düşmüş, iki bin küsur masum evladımız sakat, kör, topal kalmıştır. Şükürler olsun k, bu mendeburun bir iki kaseti dışında her hangi bir " cemaat evine" giderek ne diz kırdım, ne boyun büktüm, nede bu rezilin din dışı söylem ve uyduruklarına şahit olmadım.

Anne ve babalar!..

Bu soyu güdük herifi anlamadan,oyunlarına, hilelelerine, mülevves tuzağına evlatlarınız; bilmeden, anlamadan düşmüş olabilirler. Kimilerini önder ağabey, abla yapmış olabilir.. Evlatlarımız; korkmasınlar, ürkmesinler, bu tuzağa nasıl düşürüldüklerini anlatsınlar ki, hem kendileri kurtulsun, hem de arkada bekleyen benzeri oluşumlara bir güzel ders olsun. Onun içinddir ki;

15 Temmuz 2018 kutlamalarına, camilerimizden  " SALA" verilerek başlamalıyız. Çünkü, verilen salalar, ahenkli, düzenli intizamlı uyarılarla bu milleti duyarlı hale getirme mesajlarıdır. Tıpkı, Rıdvan hocanın, Sütçü İmamın; halkı ayaklandırıp, Türk bayrağını göndere asması, Fransız paçavrasını indirmesi gibidir.

Netice olarak;

Feto kalkışması, sıradan, basit, yüzeysel bir hamle değildir. Bu kalkışmanın mahiyetini iyi idrak etmek, fevkalade bir şekilde kavramak için, böylesi bir projeye emperyal güçlerin algısını, anlamasını, bakışını iyi bilmek
lazımdır.

ABD'nin, İsrail'in, tüm Batı'nın arzu, emel ve niyetine bakmak lazımdır. Böylesi bir oluşum, sıradan, rast gele planlanmış, düşünülmüş bir  vak'a değildir. Cumhuriyet tarihinde, devlete karşı işlenmiş cürümler olan Doğu isyanlarına nazar etmeliyiz.

Şıh Sait isyanlarına, Tunceli ayaklanmalarına, ve diğer olumsuz direnişlere dikkat etmeliyiz. Dolayısıyla, verilecek Salaların başarılı olmasını, bu aziz millet evlatlarının bir daha böylesi bir halle karşılaşmamasını niyaz ederim. Selam ve dua ile...

Şerafettin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın