Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

MERHABA ŞUŞA!..

MERHABA ŞUŞA!.. ZAFERİN MÜBAREK OLSUN!..

     28 yıllık hasret, acı, bekleme, bekleyiş sona ermiştir. Şuşa semalarında ezanlar okunmaya, mescidler açılmaya, insanlar, ağıtlar içerisinde kendi öz topraklarına ayak basmaktadır!.. 

      Diğer taraftan, emperyalizmin oyuncağı olan insanlar, ne yaptıklarını bilmemekte, bir o yana, bir bu yana yalpa yapıp durmaktadırlar. 

      Zavallı Ermeniler (!), boksör Putin'in, dengesiz Macron'un, Yunan palikarya'sının direktifleri ile, şişirmeleri ile, agrasif hallerine devam etmektedirler. 

     Oysa, mazlum, mağdur, zulme uğramış Azeri Türk'ü, ümit bağladıkları Türkiye ve Türk milletinden başka bir yerden himaye,yardım istememektedirler. 

      Çünkü; " Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" inancı ile hareket ettikleri için, Türkiye Türkleri heyulalar gibi, korkusuz bir şekilde, yanı başlarında olmuşlar, Azerbaycan toprakları Ermeni tasallutundan kurtuluncaya kadarda yanlarında olmaya devam edeceklerdir. 

     " Çırpınırdın Karadeniz, bakıp Türk'ün bayrağına!"

     Tabii ki, Azerbaycan'lı Müslüman Türk yalnız değildir. Onların her şeyden önce Allah'a iman etmeleri, Hz. Muhammed'i Resûl bilerek minare şerefelerinde ezan okumalarıdır. 

     Diğer taraftan, Türkiye,  Müslüman Türk milleti yanı başlarında hazır ve nazırdır. Türkiye'nin Devlet başkanına, Ülkü devi Devlet beye ve sair kahramanlarına teşekkür etmek gerekir. Var olsunlar, sağ olsunlar!.. 

      Varsın, Ermeni çömezleri oradan, buradan, ipsiz, sapsız terör militanlarını ücretle kiralamış olsunlar!.. Bir kere, bunların milliyetleri, imanları, din ve mezhepleri bulunmamaktadır. Zaten bulunmuş olsaydı, önce kendi topraklarına faydalı olurlar, sonra da kiralandıkları, yardıma gitmiş oldukları işgalci güçlere bir nebzecik yardımları dokunurdu!.. 

      Azerbaycan'ın 28 yıllık ağıdı ağıt yakması, başını taşlara vururcasına " Ah vatan"  diye döğünmesinin sevince, neşeye, huzura tahvil olduğu gündür. Öyle bir gün ki, Hocali'nin intikamının alındığı, mazlumların kanlarının hesabının sorulduğu gündür. 

      Emperyalizmin oyununa gelen Ermeniler!..

      Fransa'nın densiz, deli fişek,  psikolojik sorunlu Macron'u, Rus'un göbeğini kaşıyarak seyreden boksör Putin'i, Yunan'ın palikaryası!... Tümünün elleri böğürlerinde  seyreder şekilde kalmışlardır.  Kalmaya da mahkumdurlar. 

       Türkiye gençleri, milliyetçi, muhafazakar nesiller, hop oturup hop kalkmaktadırlar. Neden ve niçin?  Çünkü, Ermeni sürüleri, kan içiciler,. vampirler, bir nesli, bir milleti toptan yok etmek için iş birliği yapmışlar, Osmanlı'nın son dönemlerinde olduğu gibi, arkadan vurmayı, terü taze fidanları şehit etmeyi düşlemektedirler. 

      Ama, dünya Türk'lüğü, Türkiye Türkleri, ayağa kalkmışlar, inançlarını silah yapmışlar, dillerinde tekbirlerle, nara nara " geliyoruz!" mesajı vermektedirler. 

      Sonuç yerine;

     Gerek Ermeni sürülerine, gerekse sair emperyallere bir hatırlatmada bulunmamız gerekiyor. Türk insanı, dünkü Yemen çöllerinde yığılıp kalan bir nesil değildir. 

        Silkinmiş, ayağa kalkmış bir necip millet bulunmaktadır. Çünkü, imanlarını silah olarak kuşanmışlar, ellerinde ay yıldızlı bayrakları ile , sınırları zorlamakta, bir amaç uğruna, bir gaye için yani, Türk-İslam ülküsü için yollara düşmüler, yol verilmesini candan arzu etmektedirler. 

         Onun içindir ki, mübarek olsun sana ey Şuşa!.. Barekallah ey Azerbaycan!.. Gözünüz aydın Azerbaycan milletimiz!.. 28 Yıldır ağladığın yeter artık.. Lütfen ağıtların, destanların, göz yaşların bir dinsin, bir dursun... Yeter artık figanların!.. 

        Birazda gül, neşelen, zafer çığlıkları at.. Tamda zamanı değil mi?.. Şuşa'nın arkası gelecektir.. Hem de tez zamanda gelecektir!.. Ayağa kalkmış, silkinmiş bir gücü hangi soytarı durdurabilir ki?..

       Sanmıyorum!.. Bu iman bu kalpte çarptığı sürece, bu devran dolu dizgin yoluna devam edecektir!.. Rabbim!.. Bu niyetle yola çıkmışların ayaklarına taş dokundurtmasın!.. İmanlarını kavi, yüreklerini korkusuz eylesin! Amin!.. Selam ve dua ile...

      Şerafetin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın