Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

NİÇİN SUSMAKTADIRLAR?..

AKADEMİSYENLER VE SANATÇILAR NİÇİN SUSMAKTADIRLAR?..


     Tam  tamamına kırık yıl  oldu masum, mazlum insanların kanı akmakta, asker, polis ve millet efradının canı yanmaktadır!.. Niçin ve neden? Millet nüfusumuz bu gün seksen iki milyon olmuş iken, soruyorum, bu konuda hangi insanımız rahat, huzurlu ve gönül inşirahı içinde yaşamaktadır?

      Her gün asker ve polis şehid cenazesi!..

      Anneler ve babalar bedbindir, ciğerleri yanmakta, gönülleri dilhun olmaktadır. Çünkü, şehid cenazeleri annelerin bir parçası, ciğerlerinin lime lime sökülme anıdır. 

     Bu ülkenin her annesi mağdur ve zulme uğramaktadır. Çünkü bir hiç uğruna, Doğulu annenin, Batılı annenin ve tüm Türkiyeli annelerin, bin bir türlü meşakkatle büyüttükleri  evlatları, bir gün bakıyorsunuz ki, kör bir kurşuna hedef olmuşlar, o terü taze canlar omuzlarda taşınmaktadır.

     Ve bir gün!.. 

      Hacire hanım tüm annelerin uyanmaları, dirilmeleri, silkinip ayağa kalkmaları için şer yuvasının kapısına dayandı ve evladını tüm tehditlere, pala sallamalara aldırış etmeden evladını kurtarı verdi.

     Bunu niçin yaptı?..

      Tüm anneler uyansın, ibret alsın, " Ya Allah Bismillah" diyerek, fitne yuvasının kapısına dayansınlar diye!.. Hz. Ali efendimizin Hayber Kalesinin kos kocaman Yahudi kapısını söküp fırlattığı gibi fırlatsınlar diye!.

      Ama, ne hazindir ki!..

      Annelere destek verecek akademisyenler, sanatçılar sus pus durumdadırlar. Genelde ekseriyatı, "dut yemiş Bülbül" gibi sus pus durumdadırlar. 

          Hani siz, okumuşlar, aydınlar, çağdaşlar, insan hakları savunucuları  idiniz!.. Ne oldu size? Annelerin söz konusu bu şerefli direnişleri yoksa hoşunuza gitmedi mi? 

       Sizi gidi terörist seviciler sizi!.. 

      Size yazıklar olsun!.. İlminize, kariyerinize, cübbenize yazıklar olsun!.. Hani sizler, törenlerde, milli günlerde, " Şerife Bacı"dan; " Nene Hatun"dan vesair kahraman annelerden bahsederdiniz!.. 

     Halbuki, işte size çağın, zamanımızın Şerife bacıları, Kara Fatmaları ve Nene Hatunları!.. Fitne ve şer kapısına dayanmışlar, can ciğer evlatlarını sağ salim istemektedirler!.. 

     Siz, ey akademisyenler, yazarlar, çizerler, karikatüristler ve sanatçılar!.. Niçin konuşmuyorsunuz, niçin bu konuya değinmiyorsunuz, yazmıyor ve çizmiyorsunuz?.. 

     Netice olarak;

     Şer ve fitne kapısına omuz vermiş annelere destek olmak, bir özgürlük ve yürek işidir. Çünkü, bu elim mes'ele ne Türk, ne Kürt mes'elesidir!.. 

     Bu hazin ve çirkin hadise dış mihraklere, ABD'ye, Siyonizme alet olmak, tıpkı Fetö teröründe el'an yaşandığı gibi bir yerlere yaranmak, onların goygoyculuğunu yapmakta olan bir projedir.

     Onun içindir, ey akademisyenler, sanatçılar ve enteller!..Gelin hep beraber direnen annelere, yiğitlere destek olalım. Kalemlerimizi onlar için çalıştıralım.. 

     Şer ve fitne kapısında haykıran anneleri kutluyor, ellerinden öpüyorum. Selam ve dua ile..

     Şerafettin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın