Şerafettin Özdemir

Şerafettin Özdemir

Mail: kursadalperen@live.nl

SESSİZ ÇIĞLIK!.. DOĞU TÜRKİSTAN !.. 

    Hamisiz, kimsesiz, sahipsiz Doğu Türkistan Türkleri!.. Otuz milyona yaklaşmış nüfus potansiyellerine rağmen, dünya devi Çin zulmünün, esaretinin,baskısının ve her türlü icbar ve cevri cefasının kıskacındadırlar!.. 

     Cibilliyeti bozuk zihniyet!.. Mao; sanki ölmemiş, Komünizm, sanki dünyayı unutmuşçasına Uygur Türklerine eza,  cefa etmektedirler!.. 

     Çin'in; kan damarını hoplatan, tutuşturan anlayış, Kürşat'ın yeniden geleceği, yep yeni şekilde Çin emperyalizmini dizayn edeceği , kilometrelerce uzunlukta Çin Seddinin yeniden yeniden inşa edileceği düşüncesidir!.. 

     Oysa, Doğu Türkistanlı Uygur Türklerini bir duyan, anlayan, merhamet eden, acıyan bir diğer millet bulunmamaktadır!.. Dünya devleri olan Ruslar, İngilizler, Fransızlar, ABD'liler, böylesi bir zulmü, acımasızlığı görmezlikten gelmekte, bilakis, göbeklerini kaşıyarak tatlı tatlı seyir etmektedirler!..

     Doğu Türkistan'da; Kaşgarlı Mahmud adına ne varsa onlar silinmeye, yok edilmeye çalışılmaktadır!.. Farabi'nin İslami felsefesi yok edilmiş, İbn-i Sina'nin dünyaca meşhur düşüncelerine, bilgilerine gem vurulmuş, Şah-ı Nakşıbend hazretlerinin tekbir tekbir yükselen nameleri yok edilip bitirilmek üzeredir. 

     Ne yazık ki, ülkemiz içerisinde mevcut bulunan bin bir çeşit Tarikatçı çevreler, Şah-ı Nakşibentçiler, böylesi bir zulmü, çileyi, yapılan esaret dolu halleri görmezlikten gelmekte, " Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" hesabı ile yaşayıp gitmektedirler.

     Oysa, ister Komünist olsun, ister materyalist olsun, ister Maocu komünist olsun, her inkarcının gayesi, arzusu ve niyeti yeryüzünde yaşayan bir " Türk" öldürmek ve vahşice katletmektir. Şu alıntı da okunacağı üzere!..

     " Uri Ariov isminde barışçı bir İsrailli gazeteci var. O anlatıyor. Diyor ki: " Çarlık Rusya'sında bir Yahudi gencini Osmanlı ( Türklerle) savaşmak üzere Ruslar askere almışlar. Askere gitmeden önce annesiyle vedalaşırken annesi bu gence sıkı sıkı tembih etmiş: " Oğlum çok dikkatli ol. Savaşa gittiğin zaman önce bir TÜRK öldür sonra biraz dinlen. Sonra bir TÜRK daha öldür ve yine dinlen. Yani çok fazla canını yorma." 

     Bunun üzerine oğlu annesine: " Ya Türk beni öldürürse?" diye sorunca annesi: " Niye oğlum? Sen onlara ne yaptın ki?" diye cevap vermiş." ( Nida, sayı 137, M.Ö. Mengüşoğlu, sayfa 11)

      Bu gerçek anlatımda da ifade edildiği gibi, tüm dünya zalimlerinin  emeli, arzusu ve niyeti , dünyada daha yaşar iken bir Türk insanı öldürmektir. 

      Bu mezalimi, bir asır önce  Ruslar icra etmişler, Stalin gavuru uygulamış,  sonrasında da Çin katilleri dün olduğu gibi, bu günde Müslüman Türk kanı dökmeye devam etmektedirler.

     Sonuç olarak;

     Gönlümüz istiyor ve arzu ediyor ki, Türkiye'miz ülke olarak, devlet ve millet olarak, Doğu Türkistan'a sahip çıkması, Filistin'i, desteklediğinin % 3'nü Doğu Türkistanlı Müslümanlara ayırmasıdır. 

    Hiç olmazsa, Doğu Türkistanlı Müslüman Türkler,. Filistinli gibi kaypak, dönek,ve yeri geldiği zaman Türkiye düşmanı olamazlar. Türk Ordusunun Suriye harekatında olduğu ve görüldüğü gibi..

     Dolayısıyla, bendenizin gözleri; ülke içerisinde yiğit aramaktadır. Yiğitlerden kastım, seslerini duyuran, acı çekenin yanında olan, düşenin elinden tutanlar nerededir? demekteyim. 

     Çile çeken Türkistan'lı mazlum irsanların dertlerini dert bilecek, 1969'lardan beri ülke genelinde ses vermiş Ülkü devleri neredesiniz?. Niçin; sesiniz, soluğunuz duyulmamaktadır?

     1944'lerde, o karanlık günlerde Nihal Atsızlaşanlar, Osman Yüksel Sergençti gibi meydanları boş bırakmayanlar neredesiniz? Nerelerde kaldınız?.. Korkmayınız!.. Korkuya hacet yoktur!.. Devlet bizim, Cumhur İttifakı bizim, Devlet Başkanı bizimdir.. 

     Doğu Türkistan'lı sabi sübyanların sesini, çekmiş oldukları çileleri dünya kamu oyuna haykırınız!.. Basınla, yayınla, medya ile.. Rabbim!.. Esir ve tutsak Türkistan'lılara kurtuluş nasip eylesin!.. Selam ve dua ile..

     Şerafettin Özdemir

Facebook Yorum

Yorum Yazın