Hafız İsmail Coşar vefat etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hafız İsmail Coşar vefat etti
Ankara Kocatepe Camii emekli başimam hatibi hafız İsmail Coşar, eşi Sevim Coşar ile birlikte Ankara Polatlı mevkiinde geçirdiği trafik kazasında vefat etti.

Ankara Eskişehir yolu Polatlı mevkiinde seyir halindeki tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan hafız İsmail Coşar ve eşi Sevim Coşar vefat etti.

Cumhuriyet döneminde, Cumhuriyetin başkentinde yapılan en büyük câmi olan Kocatepe Camii'nin emekli baş imam-hatibi, ülkemizin en güzel, en özel seslerinden ve şüphesiz en derin din gönüllülerimizden mûsıkîşinâs, hâfız, mevlidhân, kasîdehan, gazelhân ve özellikle ezan bülbüllerimizin başta gelenlerinden olan çok kıymetli bir üstâdımız ve eşi hanımefendinin elim bir trafik kazâsı netîcesinde bizlere vedâ etmelerinin hüznü içerisindeyiz.

Kaza gece yarısı sıralarında Ankara Eskişehir yolu üzeri Polatlı mevkiinde meydana geldi. Polatlı ilçesinde Duatepe bölgesi Ankara istikametindeki tıra, aynı istikamette ilerleyen 06 UC 214 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Ön kısmı tamamen tır dorsesinin altına giren otomobilde, Ankara Kocatepe Camii emekli başimam hatibi hafız İsmail Coşar ve eşi Sevim Coşar vardı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, otomobilde bulunan İsmail Coşar ve eşi Sevim Coşar’ın vefat ettiği tespit edildi.

Araçta bulunan cansız bedenler, itfaiye erlerinin uzun süren çalışmalarının ardından otomobilin içerisinden çıkarılarak Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Emekli din görevlisi hafız İsmail Coşar’ın cenazesi eşi Sevim Coşar ile birlikte, Perşembe günü (5 Mart 2020), 40 yıl boyunca imam hatip olarak görev yaptığı Ankara Kocatepe Camii’nden kaldırılacak.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

Kaynak:Ajanslar

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Görevi başında vefat eden Din Görevlisi Can, toprağa verildiÖnceki Haber

Görevi başında vefat eden Din Görevlisi...

06.03.2020 Tarihli Cuma HutbesiSonraki Haber

06.03.2020 Tarihli Cuma Hutbesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!