4-6 Yaş Grubu Miniklerin Taç Giyme ve Karne Heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Vakfıkebir Kirazlık Mahallesi Kur\'an Kursunda Dönem Sonu Taç Giyme ve Karne Heyecanı Yaşandı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yürütülen Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi çerçevesinde Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı olarak açılan Kirazlık Mahallesi Kur'an Kursunda eğitim öğretim gören 4-6 yaş grubu minikler için dönem sonu taç giyme ve karne merasimi düzenlendi.

Vakfıkebir Osman Tan İlk-Ortaokulu, Gökhan-Ali Kalyoncu Konferans Salonunda düzenlenen, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, Kur'an Kursu öğreticileri ve minik öğrencilerin velilerinin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'ın açılış konuşmasının ardından, 2015-2016 eğitim öğretim yılı birinci dönem içerisinde öğrendikleriyle hünerlerini sergileyen minikler, okudukları Kur`an Kerim, ilahi ve şiirler, Peygamberimizin hayatından kesitler, hadis sunusu ve dini bilgilerle  gönülleri fethederken, izleyenlere de onur, heyecan ve duygu dolu anlar yaşattılar.

Velilerin amin nidalarıyla eşlik ettikleri miniklerden Asiye Ecrin Koyun'un yaptığı duanın ardından Elif-Ba cüzünü tamamlayarak Kur'an-ı Kerim'e geçen 7 öğrenciye taçları takıldı. Toplam 14 öğrenciye başarı belgeleri ve karneleriyle birlikte çeşitli hediyelerinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Kurs Öğreticisi Fatma Gümüş, “Temel ihtiyaçtan hareketle açılmış olan 4-6 yaş grubu kursumuzda çocuklarımız oyun oynarken aynı zamanda Kuran-ı Kerim okumayı, namaz surelerini, duaları ve dini bilgileri öğrenerek güzel bir eğitim alıyorlar. Dinimizin güzelliklerini bu yaşta öğrenmeye başlayan bu yavrularımız inşallah hayatları boyunca dinine, vatanına ve milletine hizmet eden faydalı birer insan olarak yetişmelerini yüce Allah'tan temenni ediyorum. Rabbim evlatlarımızı her türlü zararlı akım ve alışkanlıklardan korusun. Bu imkanı ve fırsatı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Kursumuzu tercih eden anne babaları kutluyorum. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
70 Milletvekili Hataylı İmamı Camide Ziyaret EttiÖnceki Haber

70 Milletvekili Hataylı İmamı Camide Ziy...

Fetva Kumpasına Hutbeli CevapSonraki Haber

Fetva Kumpasına Hutbeli Cevap

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!