Alanya Müftülüğünden Bir İlk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Alanya Belediyesi’nin, Alanya İlçe Müftülüğü ile yaptığı işbirliği sonucu Engellilere Kuran’ı Kerim Eğitim Kursu’nun açılış programına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sorumlusu Psikolog Esra Yemez, müftülük personellerinden Saliha Toksöz Çomulu, Ali Kolsuz ve kursiyerler katıldı.

DiniHaberler.com.tr:    Alanya Belediyesi’nin, Alanya İlçe Müftülüğü ile yaptığı işbirliği sonucu Engellilere Kuran’ı Kerim Eğitim Kursu’nun açılış programına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sorumlusu Psikolog Esra Yemez, müftülük personellerinden Saliha Toksöz Çomulu, Ali Kolsuz ve kursiyerler katıldı.

 Engellilere Kuran’ı Kerim Eğitim Kursu’nun açılışında konuşan Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, “Müftülük olarak uzun süredir bu projeyi hayata geçirmek istiyorduk. Alanya Belediyesi Engelsiz Park Ve Yaşam Merkezi ile 4 yıldır çalışmalar yapıyoruz. Daha önce de işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Kuran’ı Kerim eğitimi vermiştik. Bugün de talepleri doğrultusunda 18 kursiyerimizden oluşan bir engelli sınıfımız oluştu. Bu dönemle birlikte sürekli bu hizmetimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz.  Alanya Belediye’mizin engelliler konusunda çok geniş bir alakası var. Bu projemizin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 Kuran Kursu öğreticisi Saliha Toksöz Çomulu ’’projemiz yıllardır devam etmektedir daha önce işitme ve görme engelli kardeşlerimize dini eğitim ile birlikte Kuranı Kerim öğrettik inşallah bundan sonra tüm engelli ve engelli yakınlarına Kuran-ı Kerim öğretmeye çalışacağız Rabbim yardımcımız olsun’’ dedi

'MANEVİ ANLAMDA DA DESTEK OLACAĞIZ'

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi olarak engelli bireylere manevi anlamda da destek olacaklarını belirterek, “Alanya Belediyesi olarak Engelli bireylere her alanda olduğu gibi manevi anlamda da destek vererek hizmet etmeye devam ediyoruz. 3 ayların başladığı Regaip Kandili gibi önemli bir günde böyle bir hizmetin verilmesi bizleri gururlandırıyor. Kursumuzu sürekli hale getirerek engellilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Açılış konuşmalarının ardından engellilerle ilk ders işlendi. Pazartesi ve Perşembe günleri 13.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kursa katılım sağlamak isteyen engelli vatandaşlar, Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi 0242 513 43 45 numaradan ve Kuran Kursu Öğreticisi Saliha Toksöz Çomulu’’ya kayıtlarını yaptırabilecekler.

 RECEP ÇOMULU 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖLÜM NASIL GELİR?Önceki Haber

ÖLÜM NASIL GELİR?

Hükümlülere umre Ödülü ve çeşitli hediyelerSonraki Haber

Hükümlülere umre Ödülü ve çeşitli hediye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!