BÇG’den FETÖ’ye..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER-İnternetteki tartışmalara bakıyorum da, kimi FETÖ’cüler, kendilerini “sahte dindarlık” ile suçlayanlara ateş püskürüyorlar. Demediklerini bırakmıyorlar, açık açık tehdit ediyorlar.. Kimi BÇG’liler de FETÖ’cülere aynı üslupla demediklerini bırakmıyorlar. Bu arada; FETÖ’cüleri bulmuşlar ya, din, iman, bir şey bırakmıyorlar. AK Parti de nasibini alıyor bu küfürlerden..

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

İnternetteki tartışmalara bakıyorum da, kimi FETÖ’cüler, kendilerini “sahte dindarlık” ile suçlayanlara ateş püskürüyorlar. Demediklerini bırakmıyorlar, açık açık tehdit ediyorlar.. Kimi BÇG’liler de FETÖ’cülere aynı üslupla demediklerini bırakmıyorlar. Bu arada; FETÖ’cüleri bulmuşlar ya, din, iman, bir şey bırakmıyorlar. AK Parti de nasibini alıyor bu küfürlerden..

İşin ilginç yanı, FETÖ’cüler BÇG’yi eleştirirken yine AK Partililer de nasibini alıyor..

AK Parti-FETÖ hesaplaşması BÇG’lileri mutlu etmiş gibi gözüküyor. “Yesinler birbirlerini, sonra geriye kalanın hakkından biz geliriz” havasındalar..

Aslında AK Parti’ye karşı radikal BÇG’liler ve FETÖ aynı safta..

Emekli BÇG’liler beklemede.. Bir kısmı AK Parti’ye destek vererek AK Parti’nin BÇG’liler  üzerindeki baskısını artırmak istiyor.. Radikal Laikçi Kemalistler her iki tarafa da saldırıyor..

Aslında BÇG ve FETÖ aynı kaynaktan besleniyor.. Projenin mimarı CIA. Destek verenler İsrail, İngiltere ve Vatikan istihbaratı ve Tabi Alman istihbaratı..

Hedef Türkiye’nin yeni Almanya olması.. Eğer onların projelerine destek verecek olursak Almanya kadar zengin de olabiliriz.. Tabi askerimizi Amerika’nın vurucu gücü, ucuz asker deposu yaparsanız, Türkiye’yi batının sıçrama tahtası, koruma kalkanı, Truva atı yaparsanız.. İslam coğrafyasını batının işgaline açmak için “sarıklı papaz” rolü üslenirseniz.. “Allah’ın dini”nden vazgeçip “Euro İslam, Amerikano İslam, Ilımlı İslam, TSE Damgalı İslam, Folk İslam, Liberal İslam” adına ne derseniz deyin, alamet-i farikalarını, yani ayırt edici özelliklerini kaybetmiş bir İslam’a razı olursanız..

Canı çıkasıcalar, FETO buna evet diyenlerdendi.. Bunlar bu ikisinden ibaret değil.. Her yerde varlar.. “Binbir surat” bunlar.. Sisi’ye tarikat örgütletenler boş alan bırakırlar mı sanıyorsunuz.. Tamam onların canı çıksın da, Sisi’nin örgütlediği Captagon tüccarının kurduğu tarikata mürit olanlara ne demeli.. Hangi din, hangi akıl, hangi ahlak bu.. Birileri toplumda varolan potansiyeli bir şekilde harekete geçiriyor. Bunların kerameti bizimkilerin cahilliği kadar büyük.. Yani çok akıllı olduklarından değil, toplumun cahilliği ve yanlış din telakkisinden kaynaklanıyor kimi şarlatanların şöhreti..

BÇG de, FETÖ de bizi buraya götürmek istiyor. Biri bu işi sopa ile, ötekisi havuç vererek yapmak istiyor.. İki ayrı yöntem..

BÇG’liler de “Batı için” çalışıyor sonuçta “FETÖ”cüler de! Biri “Allah için” diye çıkıyor yola, ötekisi “Laiklik, Demokrasi, Özgürlük” filan diye.. Dini yok edemediler, şimdi de kaleyi içeriden fethedip, din etiketini korurken içini kendi siyaset ve ideolojileri ile doldurup bize yutturmaya çalışıyorlar.. Ötekiler ise bizi dinden vazgeçirip açık ve kaba bir şekilde dinleştirdikleri ideolojilerini bize dayatmaya kalkıyorlar.. Aralarındaki fark bu. Yoksa “arzı ihlas ettikleri” loca aynı loca! Bunlar düşman kardeşler.. Yok aslında birbirlerinden pek farkları. Pankreas güreşçilerine benziyorlar. Soğuk savaş taktikleri bunlar.. Psikolojik harp taktikleri. Kontrollü bunalım stratejisi dedikleri şey böyle bir şey.. “Tavşana kaç, tazıya tut” diyorlar..

28 Şubat’ta BÇG’nin saldırısı altındaydık, bugün FETÖ’nün.. Şu son döviz krizinin arkasında da FETÖ var. Dün de, 28 Şubat günlerinde emekli generaller batık bankalarının yönetimine gelmişti. O gün piyasayı bunlar maniple ediyorlardı. 

Bakın, PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin askeri karargâhında hangi ülkenin bayrağı asılı? ABD bayrağı değil mi? Amerikan askerlerinin kolundaki arma kimin arması PYD’nin değil mi? Trump Mike Pence, Mike Flainn ne diyor bu konuda. Biz ABD ile NATO’da müttefik değil miyiz? Peki bu ne perhiz, ne lahana turşusu.. Peki BÇG kimin sesi idi.. Çevik Bir, Somali’de, Bosna’da kimlerle birlikteydi. Fetullah Gülen nerede, kimin himayesinde yaşıyor?

Bu piyasada kimin eli kimin cebinde belli değil..

Sağ kahveleri de, sol kahvehaneleri tarayan el farklı gözükse de, onların eline o silahı tutuşturanlar aynı kişilerdi.

Bunların Sağ’ı Sol’u, Alevi’si Sünni’si, Laik’i, Dinci’si yok.. FETÖ’cülere “Dindar” demiyorum. Dinci (!?) bunlar. “Dindar” ya da “Mütedeyyin” değil. Dini kullanıyorlar. Yeni, farklı bir dinden söz ediyorlar sanki.. Dine karşı bir din bu!

FETÖ’cüler Erdoğan, AK Parti ve Türkiye’ye karşı herkesle işbirliğine hazır. Bugün CHP ile, PKK, PYD ile birlikte hareket ediyorlar.. En son dolar kumpası için devreye girdiler. Ve tabi bir kez daha suçüstü oldular, hem de işbirlikçileri ile birlikteler.. Krizden 15 gün önce ablalar, abiler, imamlar “dost” bildiklerini uyarmışlar, “Dolar borcunuz varsa hemen kapatın” diye.. Ama yine sert kayaya çarptılar.. Tabi, Avusturya seçimini, İtalya referandumunu hesaba katmamışlardı.. 20 Ocak’ta Trump’un görevi devralacağını, Mart’taki Hollanda seçimlerini hesaba katmadılar. İtalya’da hükümet istifa etti, İtalya’nın dev bankalarından biri iflasın eşiğinde. Düşünebiliyor musunuz Dolar ve Euro hâlâ “güçlü” gözüküyor.. İtalya, Euro havuzundan çıkabilir. Hollanda ve Avusturya’da da çanlar AB için çalıyor..

Ha! Bu arada, Yunanistan’a kaçan FETÖ’cü askerlerin iade talebi reddedilmiş. Ama Brüksel de Fehriye Erdal için mahkumiyet talebinde bulunulmuş ama, herhalde yıllardır korudukları Fehriye’yi kendilerinde kayıtlı adreste bulamayacaklar.. ABD’nin FETÖ’yü iade edip etmeyeceği 20 Ocak’tan önce belli olmayacak gibi. 20 Ocak’tan sonra da Gülen’i Pensilvanya’da bulun bulabilirseniz.. Kuş kafesten uçar gider. Tabi nereye konarsa..

BÇG ya da FETO. Gladyatörlerin savaşını hatırlatıyor bana.. Kölelerin savaşı..

Selam ve dua ile.. Kaynak: Haber Vaktim

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan engelli takipçisine cevap verdi!Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan engelli takipçisin...

Dolar ve euro ters köşe yaptı!Sonraki Haber

Dolar ve euro ters köşe yaptı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!