Feminist propaganda yapan Habertürk'ten skandal haber!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Feminist propaganda yapan Habertürk'ten skandal haber!
Feminist yayınlarıyla bilinen Habertürk, "Peygamberimiz ve Aile" temalı Mevlid-i Nebi kapsamında hazırlattığı kamu spotu videolardan rahatsız oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın  "Peygamberimiz ve Aile" temalı Mevlid-i Nebi kapsamında aile kavramını gündeme getiren kamu spotu videolarda, "Telefonun değil eşinin yüzüne bak", "Fenomen değil, iyi ebeveyn ol", "Online oynama, onunla oyna" gibi mesajlarla aile kurumunun önemine dikkat çekti. Ancak aile düşmanı feminist kesimleri bu videolar çıldırttı.

Kadının eşine çay getirmesi Habertürk'ü çıldırttı

Feminist propaganda ve kadın üzerinden 'cinsiyetçilik' yapan Habertürk, videodaki kadının eşine çay getirmesini eleştirdi. Habertürk'te yer alan haberde "Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle hazırladığı ve sosyal medyada yayınladığı video 'cinsiyetçilik' eleştirilerini beraberinde getirdi" ifadeleriyle sinsi duruşunu açıkça sergiledi.

Bir ailede kadının kocasına çay getirmesini tuhaf karşılayan Habertürk, bir kadının kocasına çay getirmesini "hizmet etmek" olarak değerlendirerek "cinsiyetçilik" ifadesiyle Diyanet'i hedef aldı. 

Birçok olumlu yorumu görmezden geldi, azınlıktaki feministleri dikkate aldı

Diyanet'in sosyal medyadan paylaştığı videoya yapılan birçok olumlu yorumu görmezden gelen Habertürk, feministlerin yorumlarını dikkate aldı. Sözkonusu medya organının, feminist yorumları isimsiz olarak vermesi manidar karşılandı.

Karikatürle algı operasyonuna girişti

Malum zihniyetin temsilcisi olan Habertürk, Diyanet'in verdiği mesaj üzerinden skandal bir karikatür yayınladı. Diyanet'in anlamlı mesajını sulandırmaya çalışan skandal karikatürle feminist propagandaya devam eden Habertürk, Diyanet'in mesajıyla kadına şiddeti yanyana getirerek algı operasyonuna girişti.

Başka bir videoda ise "baba ve oğul" varmış

Bir başka videodaki "Online oynama, onunla oyna" mesajına da eleştiri getiren Habertürk, "Diyanet'in Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle yayınladığı bir başka videoda da baba ve oğul görülüyor." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan tepki: Habertürk kadınların kafedeki züppelere hizmet etmesini istiyor

Diyanet'i hedef alarak feminist propganda yapan Habertürk'e vatandaşlardan sert tepki geldi. Habertürk'ün algı operasyonuna sert tepki gösteren bir vatandaş "Bu hayatta her cinsin rolü başkadır. Asil müslüman kadın eşine yardımcı olunca mutlu olur. Koca gün boyu çalışır evine, eşine ve çocuklarına bakar; kadın da evde sultanlar gibi oturur, evine bakar. Habertürk ister ki, kadın kafede züppelere hizmetçi olsun günboyu." yorumuyla taşı gediğine koydu.

İşte Habertürk'e gelen o tepkilerden bazıları:

 

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hristiyan adeti yılbaşı tatil iken kandiller neden değil?Önceki Haber

Hristiyan adeti yılbaşı tatil iken kandi...

Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Kayseri’de yapıldıSonraki Haber

Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Kayser...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!