Kudüs İlahi dinlerin ortak başkenti olarak kalmalıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kudüs İlahi dinlerin ortak başkenti olarak kalmalıdır
Rusya Dışişleri Bakanı, Ürdünlü meslektaşı ile yaptığı basın toplantısında, ''Kudüs İslam, Hıristiyanlık ve Yahudiliğin ortak başkenti olarak kalmalıdır'' dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı, Sergei Lavrov Perşembe günü Ürdünlü meslektaşı İman Elsafdi ile görüşmesinden sonra onunla ortak bir basın toplantısına katıldı.

Lavrov, konferasta Moskova'nın işgal altındaki topraklardaki durumla ve Kudüsle ilgili son gelişmeleri hakkındaki kaygılarını ifade etti.

Rusya Dışişleri Bakanı, ''Kudüs İslam, Hıristiyanlık ve Yahudiliğin ortak başkenti olarak kalmalıdır'' açıklamasını yaptı.

ABD Cumhurbaşkanı Donald Trump geçen Kasım ayında Kudüs'ü Siyonist rejimin başkenti ünvanıyla lan ederek yakında büyükelçiliğinin bu şehre nakledileceğini bildirdi.

 

 Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ 

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Müftü Atamaları Resmi Gazetede YayımlandıÖnceki Haber

İl Müftü Atamaları Resmi Gazetede Yayıml...

O imamlar konuştuSonraki Haber

O imamlar konuştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!