SERİK MERKEZ KURAN KURSUNDAN MEZUNİYET PROGRAMI
Serik Merkez Kur’an Kursunun düzenlemiş olduğu Mezuniyet Programı, Müftülük toplantı Salonunda büyük bir katılımla icra edildi. Serik Merkez Kur’an Kursu Öğretic
Serik Merkez Kur’an Kursunun düzenlemiş olduğu Mezuniyet Programı, Müftülük toplantı Salonunda büyük bir katılımla icra edildi.
Serik Merkez Kur’an Kursu Öğretici Hafisa Demirbaş’ın öncülüğünde düzenlenen program, 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00 de Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Programa, Belediye Başkanının eşi Hayrunnisa Çalık, İlçe Müftüsünün eşi Atiye Karakuş, çevre Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri, çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinin Kadın Kolları Başkan ve üyeleriyle çok sayıda davetli iştirak etti.
Merkez Kur’an Kursu öğrencilerinin sunumuyla başlayan programda, öğrenciler Kur’an ve ilahilerle davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar. Sinevizyon sunumlarının da yer aldığı programın sonunda İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş da bir konuşma yaptı. Konuşmasına programın tertip edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan İlçe Müftüsü, Allah için bir araya gelenlerin üzerine Allah’ın rahmetinin oluk oluk yağacağını beyan ederek, toplantının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.
Programın sonunda öğrencilerin Mezuniyet Belgeleri dağıtıldı ve misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.
Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 47 ]
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın