SERİK'TE VUSLAT CAMİİNİN TEMELİ ATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Serik otogar mevkiinde yapılması planlanan Vuslat Camiinin 23 Ocak Cuma günü Cuma Namazının ardından temel atma töreni yapıldı.

Serik otogar mevkiinde yapılması planlanan Vuslat Camiinin 23 Ocak Cuma günü Cuma Namazının ardından temel atma töreni yapıldı.


Temel atma törenine İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Müftüsü Dr. Abdülkadir Karakuş, Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen, Esnaf Odası Başkanları, çevre cami görevlileri cami dernek başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek’in okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlayan programda İlçe Müftüsü Dr. Abdülkadir Karakuş bir konuşma yaptı. Konuşmalarında yapılacak camii hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü, yapılacak olan bu caminin hem bireysel hayatımızı hem de toplumsal hayatımızın bereketlenmesine vesile olmasını diledi ve ardından dua yaptı. İş makinasının butonuna besmeleyle ve hayırlı olması temennisiyle basarak çalışmaları başlattı.

Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 162 ]

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Din Gönüllülerinden Şube Müdürüne Hoş Geldin ZiyaretiÖnceki Haber

Din Gönüllülerinden Şube...

Tacikistan da 382 öğrenci İslami lise den atıldıSonraki Haber

Tacikistan da 382 öğrenci İslami li...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!