Hakkı söyleyen İhsan Şenocak hoca efendiye laikçi linci!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkı söyleyen İhsan Şenocak hoca efendiye laikçi linci!
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ortalıkta dolanan baldır bacak fotoğraflarının ardından, "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın" diyen Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, laikçiler tarafından sosyal medyada linç edildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu ilk maçında Çin'i 3 - 0 mağlup etti.

Galibiyetin ardından kadın voleybol takımının gayri ahlaki görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Yayılan görüntülerin ardından, görevi Ahkam-ı Şer'iyyeyi bildirmek olan Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaptı.

Şenocak, “İslam’ın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da duamız da sensin!” diye yazdı.

İhsan Şenocak’ın sözleri Müslümanlar tarafından büyük beğeni aldı. Ancak İslam’a alerjisi olan laikçi azgın azınlık, Şenocak’ı linç etmeye kalkıştı.

Laikçilerin linç girişiminin ardından bir paylaşım daha yapan hoca efendi, “İfademde tek cümlelik bir hakaret yok. İslam’ın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var. Sermayesi "küfür" olan ahlak yobazlarıyla hukuk önünde tek tek hesaplaşacağım. Sizin keyfinize göre değil İslam’a göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma ya Rabbi!” paylaşımı yaptı.

İhsan Şenocak’ı eleştiren ahlak yoksunlarının, yaklaşık 100 yıldır Müslümanlara söylenen ezbere eleştirilerle ve hakaretlerle konuşmaları da ayrıca dikkat çekti. Ahlak yobazlarının çıplaklığı modernlik olarak nitelemeleri, 100 yıldır bir arpa boyu mesafe kaydedemediklerini gözler önüne serdi!.. 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Yeni Akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Boynukalın'dan Birgün yazarına ağır şamar!Önceki Haber

Prof. Boynukalın'dan Birgün yazarına ağı...

Ebubekir Sofuoğlu'ndan İhsan Şenocak Hoca'ya destekSonraki Haber

Ebubekir Sofuoğlu'ndan İhsan Şenocak Hoc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!