İşitme Engellilerden Muhteşem Kutlu Doğum Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
2016 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Odunpazarı İlçe Müftülüğünün gerçekleştirdiği programlar hız kesmiyor.

DiniHaberler.com.tr:   2016 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz gerçekleştirdiği programlarla hız kesmiyor.

12 Nisan 2016 Salı günü saat 10:00’da Mahmut Sami Ramazanoğlu Cami Toplantı Salonunda İlçe Müftülüğümüz Nevbahar Kur’an Kursu İşitme Engelliler Öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programı duygusal anların oluşmasına neden oldu.

İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR ve salonu hınca hınca hınç dolduran misafirlerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken İşitme Engelli Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından İşaret Diliyle okunan İstiklal Marşı büyük beğeni topladı. Okunan Kur’anı Kerim sonrasında İlçe Müftümüz yaptığı konuşmasında Odunpazarı Müftülüğü olarak imkanlar dahilinde Engellilerin yanında yer almaya çalıştıklarını, açılan İşitme Engellilere yönelik Kur’an Kursu ile de bir nebze eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını ve böyle güzel bir kalabalıkla da güzel bir iş yaptıklarını görme fırsatını bir kere sağladıkları için programa  katılan herkese teşekkür etti.

Sonrasında İşitme Engelliler tarafından İşaret Diliyle okunan İlahiler, hadisler, Kur’an Kursunun kendilerine neler kattığını belirten konuşmalar, okunan şiirler seyirciler tarafından büyük beğeni toplarken, çok duygusal anlar yaşandı. Programa katılanlar İşitme Engelli Kur’an Kursu Öğrencilerinin Kur’an, Hadis sevgisi, bu büyük azim, gayreti karşısında gözyaşlarını tutamadı. İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR bu çok başarılı ve duygusal program içinde tekrar mikrofonu alarak, programdan çok etkilendiğini, İşitme Engelli Kur’an Kursu Öğrencilerinin okuduğu ilahiler, şiirler ile Mekke ve Medine hasretini bir kere daha gördüğünü, bu nedenle de İşitme Engelli Öğrencilerden 1 tanesini çekilecek Kura sonucunda Umreye gönderileceğini belirtti. Salonda büyük bir alkış tufanı koparken çekilen kura sonucunda İşitme Engellilerden 1 öğrenci seçildi. İlçe Müftümüz diğer öğrencilerinde umreye ücretsiz gönderilebilmesi için gerekli girişmlerde de bulunacaklarını belirtirken,  bu müjde karşısında gerek İşitme Engelli Öğrenciler gerekse salon büyük mutluluk yaşadı. Bu mutluluk salonda yer alan Sendika temsilcilerinden Muharrem AŞÇI’da Sendika olarak seçilecek öğrenci yanında İşitme Engelliler Kur’an Kursu Öğreticisi Nurhan YOLDAŞ’ı da, İlçe Müftülüğü tarafından gönderilecek İşitme Engelli öğrencinin yanında umreye göndereceklerini belirtmesi ile mutluluk bir kat daha fazlalaştı. İşitme Engelli Kur’an Kursu Öğrencileri ve Öğreticileri Nurhan YOLDAŞ bu güzel haberlerle gözyaşına boğulurken, salonda da çok duygusal anlar yaşandı. Program tüm öğrencilere çeşitli hediyelerin takdimi ile sonlandı.

Programa katılan tüm misafirler böyle güzel programlarda yer almaktan duydukları mutluluğu ifade ederken Odunpazarı İlçe Müftülüğüne ve İlçe Müftüsüne teşekkürlerini ilettiler.

 İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR’da Odunpazarı Bölgesinde güzel işlere imza atmak için gayretli çalışmalara devam edeceklerini belirtti. 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu yılki 23 Nisan kutlamaları iptal edildi!Önceki Haber

Bu yılki 23 Nisan kutlamaları iptal edil...

Milyonları ilgilendiren tasarının 1. bölümü kabul edildiSonraki Haber

Milyonları ilgilendiren tasarının 1. böl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!